Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Metro: Last Light The Preacher Trailer

THQ heeft een indrukwekkende nieuwe live action trailer van Metro: Last Light vrijgegeven. Check de video, waarin een prediker centraal staat, hierboven.

  1.   
    soldierarjan's avatar

    Ziet er zo sfeervol uit dit.

  2.   
    dmb97's avatar

    Ik vind het niks deze trailer wat heeft dit met de game te maken geef mij maar gameplay beelden daarvan heb ik er nog maar heel weinig gezien en dat geef mij geen goed gevoel zeker als hij in de eerst paar maanden van 2013 uit moet komen

  3.   
    mmx's avatar

    Ik wil ook gameplay beelden zien 😡

  4.   
    spacebuster1972's avatar

    Allemaal zijn we benieuwd naar Metro Last light na het zien van de hele gave 13 minuten durende e3 tralier en dan is dit toch wel een afknapper. Nog langer wachten op echte nieuwe beelden van de game.

  5.   
    DeAdSeYe's avatar

    Snap best tot jullie gameplay beelden willen zien, maar er zijn ook mensen wat meer informatie willen. Dit is misschien een hoodpersoon, of wilt het een verhaal gaan vertellen wat temaken heeft met jou als character. Misschien is deze persoon goed of slecht, of een leider van een groep. Dit kan je op verschillende manieren opvatten, wat natuurlijk erg aantrekkelijk maakt na de uitkomst wat dit precies zal betekenen. Misschien heeft de naam hier iets mee te maken, Last Light!

    En laten we eerlijk zijn, een E3 video van 13 minuten is al best lang voor een gameplay video. Moeten ze dan de gehele Single-player walktrough gaan maken. Dan hoef ik um niet meer te kopen. Ik wacht fijn op de game zelf! 13 min gameplay is voor mij al meer als genoeg! 🙂