Xbox LIVE bestaat tien jaar; Microsoft deelt gratis game uit

Vanaf vandaag bestaat het Xbox LIVE platform maar liefst tien jaar lang! De online service werd een decennium geleden gelanceerd op de originele Xbox, maar inmiddels isXbox LIVE een multimediaal platform van online gaming en entertainment geworden.

Microsoft vier het tienjarig bestaan van haar eigen online service door gedurende 48 uur, één game gratis weg te geven. Via de Anniversary pagina op Xbox.com kun je namelijkde Kinect game Wreckateer gratis laten downloaden op je Xbox 360.

Daarnaast staan een aantal andere populaire Arcade Games in de verkoop. Onder meer Bastion, Geometry Wars, Peggle en Castle Crashers genieten van 50% korting gedurende de feestperiode. Zijn er nog Arcade Games die je misschien eerder gemist hebt, dan is het uiteraard nu de kans om je slag te slaan en de games binnen te halen.

De aanbiedingen gelden voor zowel Xbox LIVE Gold abonnees als de niet-betalende gebruikers van Xbox LIVE.

  1.   
    JohnnyBNL's avatar

    Nou nou.. Zo’n feest is het nou ook weer niet, anders hadden we wel een Halo game gratis gekregen ;). Zo te zien ook crisis bij Microsoft.

  2.   
    ronineter's avatar

    Tuurlijk een Kinect game, dan moeten mensen een Kinect voor kopen he.

  3.   
    Alfa Warrior's avatar

    Dan bestaan ze 10 jaar en dan geven ze een categorie “Ik zou het nog niet nemen als ik geld toe kreeg”.

    Ach, maar dat is dan mijn mening er over.

  4.   
    Relief's avatar

    Geef mensen iets gratis, verloot gratis xbox live abonnementen en nog blijven mensen klagen. Hebben PS3 Fanboys niks te doen of zo?

  5.   
    huntedjohan's avatar

    ronineter schreef, "Tuurlijk een Kinect game, dan moeten mensen een Kinect voor kopen he."

    tuurlijk zullen we weer ff moeten zeiken als microsoft in t nieuws is! wees gewoon een x blij met een weg geef actie. als MS iedere gamer met een mentaliteit als die van jou tevreden moet gaan stellen kunnen ze net zo goed alle gamers een keuze geven tussen alle games die te vinden zijn op xbox live. want stel je voor dat ze een shooter weggeven terwijl jij net een race game wilde hebben.

  6.   
    Talska's avatar

    Hoe je het went of keert (dat krenterige gedoe) van Microsoft is natuurlijk teleurstellend. Als ik Xbox live was zou ik juist een aantal games gratis maken voor Live users. Pleur Team fortress voor de Xbox op live (Mot je kijken hoe snel xbox live groeit) Ik besteed zo min mogelijk aan live ‘zelfs een video clip’ kost geld.

  7.   
    HashtagMcSwag's avatar

    huntedjohan schreef, "

    ”ronineter” schreef, "Tuurlijk een Kinect game, dan moeten mensen een Kinect voor kopen he."

    tuurlijk zullen we weer ff moeten zeiken als microsoft in t nieuws is! wees gewoon een x blij met een weg geef actie. als MS iedere gamer met een mentaliteit als die van jou tevreden moet gaan stellen kunnen ze net zo goed alle gamers een keuze geven tussen alle games die te vinden zijn op xbox live. want stel je voor dat ze een shooter weggeven terwijl jij net een race game wilde hebben. "

    Je moet toch wel toegeven dat ze bakken met geld hebben verdiend met xbox live, en als je dan een game gratis aanbied voor kinect is wel redelijk cheap. Ik snap best dat je niet de nieuwste spellen geeft maar een kinect game…..
    Als ik hun was zou ik 2 maanden gratis xbox live aanbieden, dan gaan misschien de twijfelaars na die 2 maanden wel xbox live betalen. In ieder geval gefeliciteerd met het 10 jarige jubleum.

  8.   
    Mr Sonic's avatar

    Mooi meegenomen een gratis game.

  9.   
    Rijstekorrel's avatar

    Relief schreef, "Geef mensen iets gratis, verloot gratis xbox live abonnementen en nog blijven mensen klagen. Hebben PS3 Fanboys niks te doen of zo?"

    Als je goed keek zag je dat die mensen boven jou niet eens ps3 hebben volgens hun profiel, Dus het kunnen geen ps3 fanboys zijn.