GameGadgets: Pinball Magic en levensgroot Solid Snake-standbeeld

Als er iets is wat gamers vet vinden (buiten games uiteraard) dan zijn het wel gadgets. In de wekelijkse rubriek GameGadgets komt de meest uiteenlopende merchandise aan bod, van actiefiguren tot USB-sticks en van USB-sticks tot broodroosters. Elke week behandelen twee opvallende, handige, mooie of simpelweg supervette gadgets. Vandaag staan een N64 Deskmate en een Darth Vader broodrooster in de spotlight.

Pinball Magic voor iPhone en iPod Touch
De wat oudere gamers onder ons bewaren ongetwijfeld mooie herinneringen aan de flipperkast. Enkele café’s en snackbars hebben er nog eentje en velen kunnen nog steeds niet de verleiding weerstaan om er af en toe een muntje in te werpen, om het balletje vervolgens zo lang mogelijk in het speelveld te laten stuiteren. Via de App Store kun je inmiddels duizenden pinball-apps downloaden, maar geen van hen brengt natuurlijk dat heerlijke oldschool “flippergevoel” teweeg, dat je alleen krijgt wanneer je driftig op de knopjes drukt en aan de veer trekt. Echter, de Pinball Magic weet dit gevoel – zoals je in onderstaande video kunt zien – goed te benaderen. Toegegeven: het is een plastic en overpriced ding, maar opvallen doe je er wel mee.

Verkrijgbaar bij: Amazon UK
Prijs inclusief verzendkosten: 21,96 pond (circa 28 euro)

Levensgroot standbeeld van Solid Snake
Solid Snake schitterde als nooit tevoren in Metal Gear Solid 4. De beste man was weliswaar een grommende grijze bejaarde geworden, maar dat maakte hem zeker niet minder stoer. Vliegensvlug sloeg hij toe vanuit de schaduw, zijn vijanden in paniek achterlatend. Ben je een groot fan van Snake en heb je een goed gespekte bankrekening, dan mag dit prachtige, 217 centimeter grote standbeeld uiteraard niet in jouw collectie ontbreken. Wil je vriendin dit prachtige kunstwerk niet in de huiskamer hebben, laat haar dan zien dat het tevens opslagruimte biedt voor haar servies en bestek. Voordat je het weet staat een zwetende postbezorger met dit 80 kilo wegende gevaarte voor je deur!

Verkrijgbaar bij: eBay
Prijs exclusief verzendkosten: 3490 dollar (circa 2750 euro)

  1.   
    WarfailZ's avatar

    Lol. Waar moet je zo’n standbeeld laten?

  2.   
    ronineter's avatar

    Yay ik wil die pinball machine voor mijn ipod