Blizzard heeft een uitbreiding voor Diablo III in de planning

Blizzard heeft tijdens het tonen van de kwartaalcijfers bekendgemaakt dat Diablo III een uitbreiding krijgt. Mike Morhaime van Blizzard laat weten dat de kwaliteit van deze uitbreiding de hoogste prioriteit heeft en dat de expansie daarom nog geen datum krijgt. Traditiegetrouw brengt Blizzard een game pas op de markt wanneer de developer volledig tevreden is over de kwaliteit van het product. Wat de uitbreiding gaat bieden is ook nog niet duidelijk.

De uitbreiding wacht in elk geval een potentieel groot publiek. Blizzard maakte namelijk ook bekend dat Diablo III sinds de release in mei reeds meer dan tien miljoen keer verkocht is. Dit maakt van het spel nu de best verkochte game van het jaar op PC, maar er zijn natuurlijk nog twee maanden te gaan.

 1.   
  soldierarjan's avatar

  Ik denk ook dat diablo III dit jaar best verkochte spel blijft op pc die 2 maanden zullen er weinig aan veranderen denk ik.

 2.   
  kik421's avatar

  soldierarjan schreef, "Ik denk ook dat diablo III dit jaar best verkochte spel blijft op pc die 2 maanden zullen er weinig aan veranderen denk ik."

  idd

 3.   
  DeAdSeYe's avatar

  Diablo 3 kan misschien wel het meeste verkochte spel voor op de PC zijn, maar het zal ook 1 van de grootste telleurstellende games van 2012 zijn!

  Veel mensen zijn van mening tot ze iets beter hadden verwacht, al begrijp me niet verkeert het is nog altijd een goede game. Maar het was gewoon niet wat men had verwacht!

  De uitbereiding was al véél eerder bekent, nu zullen ze het wel officiële hebben gemaakt. Ben benieuwd wat de nieuwe uitbereiding gaat brengen, misschien pik ik Diablo 3 weer op. Na 1x uitspelen heb ik het echt gezien!

 4.   
  SN0WIE's avatar

  Ik wacht nog steeds op PvP 😳

 5.   
  rikato's avatar

  lekker herkauwen