Drietal games van THQ lopen vertraging op

Tijdens de financiële presentatie van het tweede kwartaal had THQ slecht nieuws te melden over een aantal aankomende games. Company of Heroes 2 en Metro: Last Light verschijnen nu pas ergens in maart.

Het is echter South Park: The Stick of Truth die de grootste vertraging oploopt. De game zou eigenlijk op 5 maart te te koop zijn, maar verschijnt nu pas ergens in het fiscale jaar van 2014. Dit is op zijn vroegst in april maar kan ook zomaar veel later worden. De baas van THQ, Jason Rubin, legt de vertraging nader uit:

When I joined THQ the company made a public commitment to quality titles. We always expected that in some cases this would mean that more time would be needed to make sure that every title is of the highest possible quality. Our fourth quarter releases are the first titles that I have had the ability to materially impact, and experience told me that the games needed additional development time to be market-ready.
Wat denken jullie, is deze uitstel een goede zet?

  1.   
    fdennis's avatar

    Denk dat kwaliteit boven alles gaat. Als de game echt af is dan moeten ze het releasen. Niet zoals Skyrim die eigenlijk 90% af was. Want de hoeveelheid bugs was niet normaal.

  2.   
    ronineter's avatar

    Kwaliteit boven kwantiteit zeg Ik altijd maar, gelukkig zijn er nog devs die voor dit pad kiezen.

  3.   
    Gunrunner120's avatar

    dat is jammer maar kwalitiet gaat boven kwantiteit

  4.   
    nunen007's avatar

    Als ze de games nog beter kunnen maken dan maakt mij het niet uit. 😉

  5.   
    mmx's avatar

    Uitstel is geen goede zet het is in 2012 echt het jaar van uitstellen hopelijk worden ze op tijd wakker .Ik denk dat er economische redenen achter zitten .

  6.   
    Neolite's avatar

    Het gaat al tijden niet goed met THQ en ze kunnen eigenlijk geen nieuwe flop gebruiken. Dan is het niet meer dan logisch dat de grotere titels die ze op de markt brengen ook van hoge kwaliteit zijn. Company of Heroes mag van mij gerust nog wel wat langer duren als ze hiermee een betere kwaliteit kunnen leveren.

  7.   
    Hitman047's avatar

    Neolite schreef, "Het gaat al tijden niet goed met THQ en ze kunnen eigenlijk geen nieuwe flop gebruiken. Dan is het niet meer dan logisch dat de grotere titels die ze op de markt brengen ook van hoge kwaliteit zijn. Company of Heroes mag van mij gerust nog wel wat langer duren als ze hiermee een betere kwaliteit kunnen leveren."

    Dit.

    Al gaat een langere ontwikkelingstijd natuurlijk ook meer geld kosten. Maar alle 3 de games hebben de potentie om die investering ruimschoots terug te verdienen. Al gold dat ook voor Darksiders 2, en de verkoopcijfers daar van zijn toch wel pijnlijk…

    Ik hoop niet dat dat ook voor de 3 hierboven geld. Behalve het feit dat er volgens mij veel potentie in deze franchises zit (COH & Metro), zou ik het zonde vinden om THQ te zien verdwijnen.

  8.   
    WarfailZ's avatar

    Dus het duurt nog langer voordat ik men CoH Beta key kan gebruiken :/?