Open beta Dust 514 wordt begin 2013 verwacht

Enkel leden van PlayStation Plus en een select groepje gamers kunnen momenteel aan de slag met de gesloten beta van Dust 514. Dat betekent dat het gros van de PlayStation 3-gamers nog geen kans heeft gehad om met deze MMO aan de slag te gaan. Vandaag maakte ontwikkelaar CCP bekend dat daar dit jaar geen verandering in zal komen.

David Reid, chief marketing bij CCP, vertelde dat de gesloten beta van Dust 514 in ieder geval dit jaar nog actief zal blijven. Reid verwacht dat de ontwikkelaars begin 2013 ver genoeg gevorderd zullen zijn om een open beta te lanceren:

We’ll be in closed beta for the rest of the year. While determining the precise date for commencing open beta definitely will depend on player feedback, we’re feeling confident that it won’t be much longer after year end.
Spelers van de gesloten beta krijgen momenteel dubbele XP voor al hun acties in Dust 514. Wil je deelnemen aan de beta, word dan lid van PlayStation Plus of registreer je op de site van de game.

  1.   
    Neolite's avatar

    Waarom kan dit niet ook gewoon op de pc? Heel erg jammer weer.

  2.   
    Blackeagle020's avatar

    Ja dat is wel erg jammer. Maar het idee dat je in eve online een bombardement op de planeten kan doen is wel vrij epic 🙂