Grand Theft Auto: Vice City komt naar iOS en Android

Goed nieuws voor mensen met een zwak voor Miami Vice, felle kleuren en al die prachtige muziek die de jaren 80 van de vorige eeuw heeft voortgebracht: Rockstar maakt bekend dat Grand Theft Auto: Vice City een release gaat krijgen op iOS en Android.

Grand Theft Auto: Vice City verscheen in 2002 en was, naast een fantastische game, een regelrechte ode aan de jaren 80:

Grand Theft Auto: Vice City […] pushed the open world game series deeper into popular culture with a vibrant over the top take on Miami, a stunning celebrity voice cast and a loving, satirical look at the cultural excesses of the ’80s.
Wilde je altijd al eens een motorstunt uithalen, gesterkt door de prachtige klanken van bijvoorbeeld Michael Jackson, Hall & Oates of Toto? Dat kan, en binnenkort dus ook op je mobiel, want in het kader van het tienjarig bestaan verschijnt de game op iOS en Android. Hoewel er nog geen concrete datum genoemd wordt, is het wel duidelijk dat we de game later dit najaar kunnen verwachten. Een mooi zoethoudertje voordat we in 2013 terugkeren naar San Andreas.

 1.   
  sthij's avatar

  Jeej nu nog san andreas ๐Ÿ˜€

 2.   
  ps3 gek's avatar

  Woah! Dat is AWESOME! ๐Ÿ˜€

 3.   
  PSPfreaky's avatar

  Prijs?

 4.   
  Rijstekorrel's avatar

  PSPfreaky schreef, "Prijs?"

  Zal wel zelfde zijn als GTA3 die nu in de android en ios store is, Verder best vet alleen jammer genoeg speelt het via touchscreen voor geen meter zowat en is dit een spel die je niet effe in de bus of trein speelt waar meeste tablets games voor bedoeld zijn.

  Maar wel vet dat je je oude spel weer kan spelen en nu gewoon op een mobiel apparaat ๐Ÿ˜€

 5.   
  Fox's avatar

  Bij gta 3 op de ipod had ik heel veel problemen met het spel dat crashte bij sommige missions… En inderdaad zijn de controls niet echt al te goed. Maar kwa grafics zijn de pc versie en de ios/android versie het zelfde.

 6.   
  Nyokki's avatar

  GTA Vice City zou ik ook nog wel in een HD Remake kopen!
  Was gewoon de beste GTA tot nu toe!

  De sfeer die de game uitademde heb ik in geen enkele gta gezien!

 7.   
  Caroldus_Maximus's avatar

  Nyokki schreef, "GTA Vice City zou ik ook nog wel in een HD Remake kopen!
  Was gewoon de beste GTA tot nu toe!
  De sfeer die de game uitademde heb ik in geen enkele gta gezien! "

  Best wel mee eens, eigenlijk. Maar ik ben ook wel een sucker voor jaren 80-muziek ๐Ÿ˜‰ Vond San Andreas ook te gek, maar haakte in de laatste area een beetje af.