F1 Race Stars verschijnt in november

Codemasters laat weten dat kartracer F1 Race Stars op 16 november richting de winkelrekken racet. Het spel mikt overduidelijk op een jonger publiek en laat spelertjes met de echte coureurs en renstallen racen op fantasievolle interpretaties van de echte circuits. Grote sprongen, power ups en loopings maken zoals bij andere kartgames deel uit van de pret, terwijl de uitvergrote herkenbaarheid van de Formule 1-wereld behouden blijft.

Het spel bevat drie moeilijkheidsgraden en bied een carrièremodus die gewone wedstrijden afwisselt met races tegen de klok en uitdagingen waarbij je door poortjes moet rijden. Ook multiplayer maakt uiteraard een belangrijk deel uit van de pret. Vier spelers kunnen in splitscreen hun gang gaan en online kunnen tot twaalf spelers onderling uitmaken wie de Fernando Alonso van de toekomst is.

  1.   
    Remco_MUFC's avatar

    Als ze hier 60 euro voor durven te vragen zal het voor ze vies tegenvallen. 🙄

  2.   
    Jarek's avatar

    Remco_MUFC schreef, "Als ze hier 60 euro voor durven te vragen zal het voor ze vies tegenvallen. 🙄 "

    Ach, ik krijg bij deze game altijd een beeld in mijn hoofd van zo’n reclame.. Je weet wel, Van die blije families die samen gezellig op de bank zitten te gamen. Oh! Wat goed.. Nu is het mijn beurt! Aaah goed gespeeld!.. zulke dingen 😛

  3.   
    Remco_MUFC's avatar

    Fanta$y schreef, "

    ”Remco_MUFC” schreef, "Als ze hier 60 euro voor durven te vragen zal het voor ze vies tegenvallen. 🙄 "

    Ach, ik krijg bij deze game altijd een beeld in mijn hoofd van zo’n reclame.. Je weet wel, Van die blije families die samen gezellig op de bank zitten te gamen. Oh! Wat goed.. Nu is het mijn beurt! Aaah goed gespeeld!.. zulke dingen :P"

    Haha, ja precies 😆