Mojang geeft meer informatie over komende Minecon in Parijs

Na het succes van Minecon 2011 in Las Vegas, komt er nu een nieuwe Minecon, gesitueerd in Disneyland Parijs. Op het blog van ontwikkelaar Mojang vonden we vandaag wederom meer informatie over het aankomende Minecraft evenement.

Zo heeft Mojang aangekondigd een enorme wedstrijd te organiseren, waarin deelnemers een zo imposant mogelijk bouwwerk in elkaar moeten zetten. De drie deelnemers met de mooiste bouwwerken winnen een kans om hun bouwskills aan het grote publiek van Minecon te tonen en mogen bovendien kennis maken met een groot deel van de medewerkers van Mojang, de zogenaamde Mojangsta’s. Nadeel aan deze wedstrijd is wel dat er slechts 1,000 fans aan deel kunnen nemen. Dus mocht je geïnteresseerd zijn in de prijzen, dan raden we je aan je snel in te schrijven voor de wedstrijd!

Verder is het mogelijk een eigen vragenpanel te houden op Minecon. Zolang je iets interessant te vertellen hebt wat te maken heeft met Minecraft, kun je jezelf opgeven om een eigen presentatie te geven. Het organiseren van wedstrijden, combineren van gamen met je familie of het onderhouden van een server: als het iets met Minecraft te maken heeft, mag je een eigen panel aanvragen.

Omdat het evenement in Disneyland Parijs plaatsvindt, heeft Mojang er ook voor gezorgd dat het hele pretpark een privéterrein wordt voor liefhebbers van Minecraft. Zo kunnen alle fans gezamenlijk genieten van de attracties in het park. Tevens kunnen kinderen onder de zeven jaar gratis mee met ouders die wel betaald hebben voor hun toegang van Minecon 2012.

  1.   
    Verluci's avatar

    Gaan er nog GN’ers?

  2.   
    ronineter's avatar

    Ingeschreven 😉

  3.   
    rikato's avatar

    Als of je ook egt kans maakt ronald XD0 🙄 dreamon

  4.   
    rikato's avatar

    ronineter schreef, "Ingeschreven 😉 "

    Als of je ook egt kans maakt ronald XD0 dreamon

  5.   
    ronineter's avatar

    rikato schreef, "

    ”ronineter” schreef, "Ingeschreven 😉 "

    Als of je ook egt kans maakt ronald XD0 dreamon"

    Trust me I am an engineer

  6.   
    ronineter's avatar

    Lol die muziek uitzet knop op De minecon site is brilljant http://minecon.mojang.com/