Telltale’s The Walking Dead krijgt ook een gelimiteerde special edition

Telltale heeft met de downloadbare episodische gameserie The Walking Dead een mooi succes weten te boeken. Veel gamers hebben gespannen het verhaal van Lee Everett, Clementine en de rest gevolgd en wachten met smart op de vijfde en laatste episode die in november zal verschijnen. Door het succes heeft Telltale besloten om The Walking Dead ook naar fysieke gamewinkels te brengen. Dit kregen we eerder dit jaar al te horen, maar nu is er ook een special edition aangekondigd.

De special edition bevat natuurlijk alle vijf episodes van het spel op een schijfje, maar ook The Walking Dead Compendium One. Een mooi duizend pagina’s tellend boek dat de eerste 48 comics van The Walking Dead bevat. Zowel de box van de speciale editie als de comic verzameling worden aangevuld met exclusief artwork van comic tekenaar Charlie Adlard.

De Xbox 360 en PlayStation 3 special edition van Telltale’s The Walking Dead kost in Amerika 69,99 dollar en zal voor nu vanaf 4 december exclusief bij Gamestop worden verkocht. Voor de Europese fans van The Walking Dead hopen we dat deze mooie editie ook naar Europa komt.

  1.   
    Rotterdam9's avatar

    Alleen de de eerste 48 comics maar, ik heb gisteren de 102e editie gelezen.

    Volgens mij gaan ze de 2e helft met de 2e sezoen van WD game meegeven.

    Ik vind de comics heel leuk, TV serie volg ik ook maar het verhaal van de comics -tussen de 40e-60e edities- is echt super, die gevoel heb ik nog niet van de TV serie of deze game gekregen.

  2.   
    EggieGame's avatar

    De prijs valt nog wel mee, als je kijkt van een normale game kost. En special edition alleen voor de XBOX?

  3.   
    R1chardTM's avatar

    EggieGame schreef, "De prijs valt nog wel mee, als je kijkt van een normale game kost. En special edition alleen voor de XBOX?"

    Nee zowel voor de Xbox 360 en PlayStation 3. ๐Ÿ™‚

  4.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Laat deze ook naar eu komen!

    Btw geweldige box art zeg. ๐Ÿ˜ฎ

  5.   
    bender's avatar

    Een limited edition om U tegen te zeggen, spijtig dat ik ze tot nu toe allemaal al heb gekocht op xbox live.

  6.   
    kik421's avatar

    de comix alleen kosten al bijna zoveel ๐Ÿ˜‰

  7.   
    SN0WIE's avatar

    Ziet er vet uit! Maar ik denk dat ik deze laat liggen.