Xbox 360-installatie DOOM 3: BFG Edition biedt amper voordelen

Bethesda kwam zojuist met teleurstellend nieuws voor gamers die hun spellen liever installeren op de harde schijf van hun Xbox 360, om zo snellere laadtijden te verkrijgen. Het bedrijf heeft laten weten dat er geen enkel voordeel qua prestatie te halen valt wanneer je de DOOM 3: BFG Edition op je harde schijf installeert.

Ook belangrijk om op te merken is dat de bijgeleverde versies van DOOM en DOOM II niet speelbaar zijn wanneer je het spel opstart vanaf de harde schijf. Met het installeren van de game vermijd je wel het zogenaamde “stofzuigergeluid” dat oudere exemplaren van de Xbox 360 maken, maar meer voordelen biedt de installatie van DOOM 3 helaas niet.

 1.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  En de Playstation heeft dat probleem niet?!

 2.   
  Ariose's avatar

  Je kan Doom I en II gewoon spelen, als je de game geïnstalleerd hebt. Echter werkt het launchen ingame niet meer, maar via het dashboard wel. Wat overigens de standaard manier is om XBLA games op te starten. =)

 3.   
  Neolite's avatar

  Game ziet er grafisch natuurlijk iets opgepoetst uit. Echter is de game helemaal niet meer zo donker als het eerst was. Vergelijk het maar is met het origineel en dan denk heb je het idee dat ze het ook veel lichter gemaakt hebben, iets wat af doet aan de sfeer.

 4.   
  spacebuster's avatar

  Het blijft toch nog steeds erg eng met al die geluiden op de achter grond en opeens uit vallend licht en plotseling opdoemende vijanden en monsters.
  Een must have voor elke doom fan. Vroeger samen met de vriend van mijn zusje ons aller eerste thuis netwerk gebouwd en samen doom2 in Multi player gedaan. Een revolutie in de game industie die begon bij doom