Speciale edities van Bioshock Infinite onthuld

Bioshock Infinite-designer Ken Levine heeft op zijn blog details onthuld over de twee speciale edities van Bioshock Infinite. De Ultimate Songbird-editie zal verkrijgbaar zijn voor 149,99 dollar en bevat een onwaarschijnlijk stoer beeldje van de opvolger van Big Daddy. Dit beeldje vind je in een doos vol artwork die onderdeel uitmaakt van de grote Collector’s Edition. Het leuke aan deze manier van werken is dat je het beeldje – indien je dat wenst – netjes in het doosje kan bewaren terwijl je de rest van de goodies ontdekt.

Dat brengt ons bij de 79,99 dollar kostende Premium Edition. In deze versie vind je een sleutelhanger, een litho, een miniatuurtje voor een bordspel en een klein artbook. Ook downloadbare extra’s kun je verwachten, namelijk een digitale soundtrack, outfits voor je avatar of een achtergrond op PlayStation 3 en ingame content. Met uitzondering van het exclusieve beeldje dat je hieronder ziet, zijn beide versies identiek.

  1.   
    fdennis's avatar

    Vind het toch wel prijzig hoor. Had vorig jaar Skyrim collectors editie voor 110 euro. Daar zat een enorme draak bij. Dan vind ik dit toch te duur.

  2.   
    RenevdGijp's avatar

    Nog nooit Bioshock gespeeld, maar het statue ziet er vet uit.