GN Lunchtip: Wat als Gordon en Chell elkaar ontmoeten?

Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Half-Life en Portal zijn twee franchises van Valve die op veel populariteit kunnen rekenen. Maar wat zou er gebeuren als de twee protagonisten, Gordon Freeman en Chell, elkaar zouden ontmoeten? Michael Shanks, op YouTube te vinden als timtimfed, laat het zien in deze trailer vol met special effects.


We bedanken Broodbeleg voor zijn tip! Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar [email protected]. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Check vier uur multiplayer gameplay van een Assassin’s Creed III marathon.

Eet smakelijk!

  1.   
    Blackeagle020's avatar

    Geef mij mar zo’n supercharged gravi gun, ik ken wel een paar mensen die er flink op vooruit zouden gaan als ze wat… compacter waren ๐Ÿ™‚

  2.   
    firehopper211's avatar

    Wel vet mooi gedaan!! ๐Ÿ˜† T’s zo van dat Portal en Half-Life in het zelfde universum tegelijkertijd afspeelt, ik hoop stiekem ooit op misschien een crossover project tussen deze twee games of dat we Chell gaan tegenkomen in Half-Life 2: Episode 3 of Half-Life 3. Ik kan er alleen maar dromen over. ๐Ÿ˜€