GN Lunchtip: Conan reviewt Resident Evil 6

Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Conan O’Brien is de bekende late-night talkshow host van zijn het Amerikaanse programma Conan. Zo nu en dan reviewt de beste man een game. Hij is echter totaal geen gamer, weet niet wat hij moet doen en het interesseert hem eigenlijk ook niets. Hierdoor wordt zijn verhaal erg grappig en weet hij alle games belachelijk te maken. Zo is Conan ook aan de slag gegaan met Resident Evil 6 en het resultaat is een erg geinige video.


Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar [email protected]. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Gesprekken in Skyrim die je waarschijnlijk gemist hebt.

Eet smakelijk!

 1.   
  kater91's avatar

  Haha heerlijk droog 😀

 2.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Wat een geniale gast zeg! xD

  Geweldige video for the Lunchtip, btw jullie zouden ook eens de Skyrim video review van Conan eens moeten zien. 😆

 3.   
  Daan's avatar

  Haha! Heb toch op vele momenten flink gelachen. 😆