Tekken Tag Tournament 2: Wii U Edition bevat ook Captain Falcon, Sheik en Toad

Namco Bandai liet al eerder weten dat de Wii U-versie van Tekken Tag Tournament 2 allerlei extra Nintendo-gerelateerde outifts kent, maar nu zijn er nog meer van de cross-over kostuums bekendgemaakt. Zo zullen spelers zich kunnen hullen in de outfit van Captain Falcon, bekend van de futuristische race-game F-Zero, Sheik uit The Legend of Zelda: The Ocarina of Time en de welbekende paddenstoel Toad uit de Mario-spellen.

Overigens zal ook Tekken Ball worden teruggebracht in Tekken Tag Tournament 2: Wii U Edition, een modus die we sinds Tekken 3 niet meer hebben mogen verwelkomen. In de game is het zaak om steeds een grote bal naar de andere speler te slaan om deze schade toe te doen. Een soort trefbal dus. Tekken Ball zal zelf verschillende ballen kennen, maar tevens is er sprake van een heuze tournament en exhibition mode.

Eerder werd al bekendgemaakt dat we in de Wii U-versie van Tekken Tag Tournament 2 aan de slag zullen kunnen met gelijkenissen van Mario, Luigi, Peach, Bowser, Zelda en Link. Ook pakjes gebaseerd op de Starfox- en Metroid-spellen zijn aanwezig in de game.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Verluci's avatar

    Da’s best wel vet!

  2.   
    ckerigon's avatar

    Hahah nice 😀 Captain Falcon!!

  3.   
    RenevdGijp's avatar

    Toad is echt masterlijk! Maar wel een beetje, tja……. Niet Toad maar een beetje, hoe zeg je dit, van de herenliefde!