God of War: Ascension krijgt goddelijke Collector’s Edition

Kratos was woedend in God of War III. Dat is niet geheel onbegrijpelijk wanneer je kijkt naar wat de arme man in de twee voorgaande titels heeft moeten doorstaan. God of War: Ascension speelt zich echter af vóór de eerste God of War-game en daarom is Kratos een stuk minder furieus; hij is immers nog niet getekend door de gebeurtenissen in die in de eerste drie delen plaatsvonden. Dat betekent niet dat de Spartaan plotseling een vrolijk manneke is, maar desalniettemin is de zojuist onthulde Collector’s Edition van God of War: Ascension wel een bundel is om vrolijk van te worden.

De speciale editie bevat een prachtig 20 cm hoog beeldje van Kratos. Daarnaast vinden we onder andere de soundtrack, multiplayer DLC, een avatar-pakket en een dynamisch thema terug in de doos. Als kers op de spreekwoordelijke taart wordt de game bovendien verpakt in een stalen doosje.

Daarnaast onthulde Sony de Special Edition van God of War: Ascension. Deze bevat enkel de game in steelbook-verpakking, de multiplayer XP-verdubbelaar, de soundtrack, een dynamisch thema en een avatar-pakket. Bovendien krijgt iedereen die de game pre-ordert een code om het Mythological Heroes Multiplayer-pakket te downloaden. Deze bundel bevat Perseus, Orion, Achilles en Odysseus als speelbare personages. Tot slot liet Sony weten dat we aanstaande maandag meer informatie rondom de game kunnen verwachten. Hou GamersNET dus goed in de gaten!

Inhoud:
  • Een 8″ (ca. 20 cm) beeldje van Kratos
  • Premium steelbook-hoesje voor de game
  • Dubbele XP-bonus voor de multiplayer en een pas om alle toekomstige DLC gratis te kunnen downloaden
  • Het Mythological Heroes Multiplayer-pakket
  • De officiële soundtrack van de game (digitale versie)
  • Een dynamisch thema voor de PlayStation 3 en een avatar-pakket
  • [SCREENSHOTS]

    1.   
      Gunrunner120's avatar

      ziet er super vet uit

    2.   
      Rijstekorrel's avatar

      Ziet er wel vet uit maar veel heb je er toch niet aan, Om nu je hele kamer vol met game beeldjes te zetten ook weer niet echt zo leuk.
      Het gaat gewoon om het spel voor mij dan niet om 1 of ander beeldje en muzieknummer waar je zo veel voor mag neer leggen 🙂

    3.   
      soldierarjan's avatar

      Super leuke collector edition maar ik ga denk gewoon voor de special edition die andere zal ik te duur vinden waarschijnlijk als prijs bekend is.