Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

GN ON TOUR: Daniel en Peter spelen de eerste uren van Far Cry 3 in Antwerpen

Nog ruim een maand en Far Cry 3 verschijnt richting de HD-platformen en Daniel en Peter mochten onlangs in Antwerpen de game van het begin spelen. Kleurrijk, diep, lekkere actie, maar bovenal, insane!

 1.   
  Danielle.k's avatar

  Altijd leuk die tours van jullie, ik heb veel zin in Far Cry 3 maar gelukkig komen er nog genoeg andere goede games uit wat het wachten gelukkig makkelijker maakt ๐Ÿ™‚

  Waren jullie trouwens ook bij dat event wat georganiseerd was waar je 8 lugubere maaltijden moest eten voor 15 minuten per maaltijd wat je opat ?, ik meen Peter te herkennen op de video die ik zag maar wist niet zeker of hij het was.
  Als hij het was ben ik benieuwd wat hij ervan vond.

 2.   
  Blackeagle020's avatar

  Dit spel gaat gegarandeerd veel uurtjes van m’n school afpakken ๐Ÿ™‚

 3.   
  G_Dragon16's avatar

  Dat er dan alitjd nog mensen zijn die durven te zeggen dat Black Ops 2 betere game is als deze , kan me oren nog altijd niet geloven op xbox live en forums. Hoe het niveau gedaalt is in gamewereld, ik kijk ontzettend uit naar deze topper! Ze hebben hun naam neergezet bij de E3 en sinds die tijd verroveren ze de game wereld met nieuwe trailers en informatie waar je toch wel ontzettend benieuwd door word!

  Voor mij de beste FPS shooter van 2012 nu al & samen met Assassins Creed 3 die verder gaat waar Revelations gestopt is , kan mijn jaar niet meer stuk <3

 4.   
  bender's avatar

  Meh, konden jullie mij niet meenemen? Ik woon daar op een kwartierje fietsen vandaan. ๐Ÿ™

 5.   
  jamrex007's avatar

  Ik vond Far Cry 2 meer van hetzelfde, maar nu ik deze video heb gezien denk ik toch wel dat deze beter gaat worden dan deel 2. wel raar dat Far Cry 2 als cijfer een 9 kreeg.

 6.   
  bender's avatar

  En oh, aan de straat/berchem station te zien waren jullie niet echt in Antwerpen maar nog altijd in deurne. (tenzij je ergens taxi of iets hebt genomen wat niet echt logisch is aangezien je al een straat verder zat te wandelen van het station!)

 7.   
  bender's avatar

  ”jamrex007″ schreef, "Ik vond Far Cry 2 meer van hetzelfde, maar nu ik deze video heb gezien denk ik toch wel dat deze beter gaat worden dan deel 2. wel raar dat Far Cry 2 als cijfer een 8,9 kreeg. "

  Ik vond far cry 2 echt saai, ik heb hem nooit uitgespeeld omdat elke missie hetzelfde is, ga daar naartoe dood hem kom terug krijg diamanten…

 8.   
  jamrex007's avatar

  bender schreef, "

  ”jamrex007″ schreef, "Ik vond Far Cry 2 meer van hetzelfde, maar nu ik deze video heb gezien denk ik toch wel dat deze beter gaat worden dan deel 2. wel raar dat Far Cry 2 als cijfer een 8,9 kreeg. "

  Ik vond far cry 2 echt saai, ik heb hem nooit uitgespeeld omdat elke missie hetzelfde is, ga daar naartoe dood hem kom terug krijg diamanten…"

  Bent het met je eens dat het wel saai was, maar daar gaat deel 3 verandering in brengen.

 9.   
  Nitrix31's avatar

  Ik kijk hier altijd met veel plezier naar (wel afhankelijk van de game). Maar toppie weer. Krijg wel zin in de game als ik het zo hoor!

 10.   
  Caroldus_Maximus's avatar

  Het verlangen naar Far Cry 3 is aanzienlijk gegroeid na het zien van dit filmpje. Mooi gedaan, gents! ๐Ÿ™‚

 11.   
  kik421's avatar

  mmh krijg alleen maar meer zin in far cry 3 ๐Ÿ˜† mja effe wachten nog mooi filmpje ๐Ÿ˜‰