GN Lunchtip: Super Skyrim Bros.

Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Mods van Skyrim zijn al geregeld in deze GN Lunchtip voorbij gekomen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de dansende beer? Ook Mario is uiteraard langs gekomen, bijvoorbeeld met een Portal-gun in zijn handen. Nu zijn deze twee dankbare onderwerpen samengekomen in één lunchtip. Iemand heeft namelijk het briljante idee gehad om een Mario-mod voor Skyrim te maken!

Ga zelf de strijd aan met Goomba’s en Koopa Troopa’s door de mod hier te downloaden!

Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar [email protected]. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Het handige Xbox LIVE vrienden stoplicht.

Eet smakelijk!

 1.   
  lassieman's avatar

  Haha, weer een mooie lunchtip hoor 😉

 2.   
  WarfailZ's avatar

  Nicee :D!

 3.   
  Dark_Phoenix's avatar

  Ik heb hem gespeeld echt leuke mod.

 4.   
  Gunrunner120's avatar

  haha grappig