Demo van Forza Horizon te downloaden op Xbox LIVE

Xbox 360-bezitters die ook een Gold-account hebben kunnen vanaf vandaag aan de slag met de demo van Forza Horizon. Jammer genoeg moeten de mensen zonder een Gold-abonnement nog één week wachten totdat zij over de wegen mogen scheuren.

In de demo zitten verschillende events zoals straatraces en het Horizon festival en je kunt ook al een deel van de wereld verkennen. Als je trouwens de demo speelt krijg je bij aankoop van het spel de exclusieve 2013 SRT Viper GTS om in te rijden in de game.

Na het uitspelen van de demo hoef je gelukkig niet lang meer te wachten op het spel; Forza Horizon verschijnt namelijk al op 23 oktober. Ben je benieuwd wat wij van de nieuwste Forza vinden? Lees dan de preview!

  1.   
    Sem_The_Man's avatar

    Weet al dat ik em niet ga kopen maar toch leuk om te proberen! 😉

  2.   
    PS4owner's avatar

    heb het spel al als collector of special edition al gepreorderd en nu ben ik de demo aan het spelen. tot nu toe kan ik alleen zeggen WAT EEN GEWELDIGE DEMO !!!!! je kan een speciale dodge viper unlocken voor het volledige spel wat ook echt handig is. maar het spel ziet er geweldig uit ook de dag en nacht cyclus is vet.

    verder waar ik achter ben gekomen is dat het spel ook als vanouds ook de verschillende stuurwielen ondersteund zoals de microsoft wireless wheel en de fanatec wielen. dus voor de auto fanaten onder ons met zo’n stuurtje kunnen die ook lekker cruizen door colorado

  3.   
    B–T–B-8's avatar

    Snel uitproberen dan maar 🙂