Angry Birds: Star Wars verschijnt op 8 november

MCV weet te melden dat het nieuwste deel in de Angry Birds-saga op 8 november voor iTunes en Android zal verschijnen. Zoals de titel aangeeft is dit nieuwe spelletje met de boze vogels volledig in een Star Wars-jasje gestoken. De vogels zijn verkleed als Han Solo, Luke Skywalker en andere bekende personages en lanceren zich richting de als Stormtrooper verkleede varkentjes.

De gameplay van het spelletje is grotendeels gelijk aan die van Angry Birds Space. Naast de game zijn er ook knuffelbeertjes en andere merchandise van Angry Birds Star Wars op komst.

 1.   
  alround gamer's avatar

  Ligt het aan mij of maken ze nu overal een Angry bird over? 😕

 2.   
  Sem_The_Man's avatar

  Angry Birds is al heel lang niet leuk meer.

 3.   
  FishHookz's avatar

  ”Semboy13″ schreef, "Angry Birds is al heel lang niet leuk meer."

  Voor jou misschien, ik vermaak me er nogsteeds prima mee!

 4.   
  Rijstekorrel's avatar

  Ben wel benieuwd ik vond space niks aan misschien deze wel

 5.   
  firehopper211's avatar

  Moeten ze niets iets nieuws verzinnen? iets wat niet met Angry Birds te maken heeft?……

 6.   
  soldierarjan's avatar

  ”Semboy13″ schreef, "Angry Birds is al heel lang niet leuk meer."

  Ik ben ook al een tijdje uit gekeken op angry birds.

 7.   
  kik421's avatar

  hoe meer hoe beter ? 🙄

 8.   
  Daan's avatar

  Iets wat succes heeft moet z.s.m. uitgemolken worden uiteraard. 🙂

 9.   
  )GN(-Erik's avatar

  PC-Daan schreef, "Iets wat succes heeft moet z.s.m. uitgemolken worden uiteraard. 🙂 "

  En hoe doe je dat beter dan met de meest uitgemolken film franshise aller tijden? 😉

 10.   
  Kill Gamer 01's avatar

  Lekker uitmelken natuurlijk. Rovio gaat weer lekker zitten en knijpt met hun handen aan de uien van de koe om lekker veel boze uitmelk vogeltjes er uit te spuiten. Deel 1 was echt heel vet totdat er te veel updates kwamen tot wereld 7. Toen kwamen seasons en dat was ook wel leuk, VOOR 1 JAAR! En dus niet nog eens een uitgemolken deel 2012 deeltje. Toen kwam Space wat iets vernieuwender was maar we waren er al doodmoe van. Maar goed, toch maar gekocht en gespeeld vanwege dat het in de ruimte is en iets vernieuwender is. En toen kwam Amazing Alex wat nergens op sloeg, iets wat ik op de basisschool in groep 1 in het echt speelde in plaats van digitaal en dan nog die fuck piffies, ofBad Piggies of whatever. Ik ben er klaar mee net als Call of Duty. Zoals iedereen wel gemerkt heeft is er sinds Modern Warfare 2 a Black Ops geen hype meer om Call of Duty. MW3 en Black Ops II worden gezien als úitgemelkt’. Die stoute hondjes van een Naughty Dog, die gasten doen het tenminste nog goed. 1 keer in de 3 jaar een Uncharted uitbrengen wat een geweldige singleplayer ervaring biedt. Maar dan zijn er altijd nog van die fanboys die het voor altijd leuk blijven vinden en elk nieuwe deel weer kopen.