Bungie’s Destiny zal sandbox-elementen bevatten

Met de Halo-franchise in de handen van 343 Industries, is Bungie ondertussen bezig met een nieuw groot project. De naam is Destiny en er is nog erg weinig van bekend, maar langzamerhand komen er meer en meer details tevoorschijn.

Ten eerste zal de game een sandbox -titel worden of elementen van een sandboxspel bevatten. Dan moet je niet aan Grand Theft Auto denken, maar waarschijnlijk meer aan de stijl van Red Dead Redemption. Sterker nog, Bungie heeft Danny Bulla, die eerder meewerkte aan de bovengenoemde cowboygame, de opdracht gegeven om deze ‘nieuwe sandbox’ te vullen.

Op de officiële site van Bungie staat op de mailpostpagina dan ook:

We liked Red Dead Redemption so much that we hired Danny Bulla to come here and help us fill your next sandbox. He’s doing some amazing work and, so far, he hasn’t tried to lash any of us to a pair of railroad tracks.
De site suggereert verder nog dat het spel zoveel soundeffecten gaat bieden, dat er een geheel orkest aan artiesten nodig is om ze te creëren. Als dat geen verwachtingen schept.

  1.   
    ShadyXL's avatar

    “He’s doing some amazing work and, sof ar” Foutje? xD

  2.   
    Daniel Z's avatar

    Dank voor je oplettendheid! 😉

  3.   
    Yassin Karmoudi's avatar

    Ik ben benieuwd, het stikt de laatste tijd van de plotgaten-games. Ik zou weer eens een sandbox willen hebben, die niet de Grand Theft Auto reeks probeerd te evenaren in zijn elementen maar een geheel nieuwe concept te weeg brengt.

  4.   
    SN0WIE's avatar

    Ik blijf toch nog vertrouwen hebben in Bungie dus ik ben benieuwd!

  5.   
    RocknRolf's avatar

    Te gek!

    Red Dead Redemption is voor mij nog steeds het allerbeste spel ooit gemaakt!
    Daarover gesproken, ik denk dat ik m maar weer eens opnieuw ga beginnen, om die toffe vibe weer te pakken! 🙂