Gamersnet.nl

Sonic Adventure 2 HD en NiGHTS: Into Dreams HD verkrijgbaar op Xbox LIVE

Sonic Adventure 2 HD en NiGHTS: Into Dreams HD zijn vanaf vandaag ook te verkrijgen via Xbox LIVE. Waar bezitters van de PlayStation 3 al eerder deze week konden spelen met de beroemde blauwe egel en het paarse schepseltje, is dat voor de Xbox 360-fans pas vanaf vandaag mogelijk.

Oorspronkelijk zouden beide spellen gisteren al via Xbox LIVE gelanceerd worden, echter kregen gebruikers een foutmelding voor hun neus. De spellen konden daarnaast ook niet gevonden worden in het dashboard. SEGA meldde gister dat het op de hoogte was van het probleem en ermee bezig was. Het probleem lijkt nu opgelost te zijn.

In Sonic Adventure 2 kun je wederom weer aan de slag met de blauwe snelheidsduivel, Sonic. Ditmaal moet hij de wereld proberen te beschermen van zowel een oude als een nieuwe aartsvijand: Dr. Eggman en Shadow the Hedgehog. Het spel laat je zowel spelen aan de kant van Sonic als aan de kwaadaardige kant. Sonic Adventure 2 is de tweede 3D-game binnen de serie. Het spel werd destijds gelanceerd in 2001 voor de Dreamcast. NiGHTS: Into Dreams kwam oorspronkelijk uit in 1996 voor de SEGA Saturn.