Mass Effect Trilogy bevat niet alle DLC; content verschilt per platform

Onlangs werd de Mass Effect Trilogy aangekondigd voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360. Op dat moment was echter nog niet duidelijk of de trilogie ook de downloadable content voor de verscheidene games zou bevatten. Nu zijn hier enkele details over bekendgemaakt.

De PC-versie van de trilogie wordt op dit moment het rijkst bedeeld. Voor Mass Effect 1 krijg je Bring Down the Sky en Pinnacle Station. Bij het tweede deel zit het Cerberus Network inbegrepen, welke Zaeed aan je squad toevoegt en waarbij enkele missies en wapens zijn inbegrepen. Bij Mass Effect 3 ben je verzekerd van de online pass.

Kopers van de Xbox 360-versie zullen het met iets minder content moeten stellen. Zij krijgen alleen het Cerberus Network van Mass Effect 2 en de online pass van het derde deel. Het is nog onbekend welke DLC PlayStation 3-bezitters mogen verwachten.

Dit betekent dat PC en Xbox 360-eigenaren het in ieder geval moeten stellen zonder de Lair of the Shadow Broker, Overlord en Kasumi DLC van Mass Effect 2. Bij Mass Effect 3 zal je in ieder geval de Leviathan-DLC nog los aan moeten schaffen.

  1.   
    WarfailZ's avatar

    Waarom krijgt men per platform andere DLC? zo krijg je toch juist dat mensen een bepaalde console gaan kopen en de rest links laten liggen? is dit zoiets van wie ons het meest betaald krijgt de meeste DLC?

  2.   
    fdennis's avatar

    Wanneer ik dit jaar klaar ben met Ac3 , Far cry 3 en Hitman dan ga ik deze trilogie zeker aanschaffen. Maar is er al een release datum bekend?

  3.   
    Leon 2.0's avatar

    Voor de PC en Xbox 360 moet de trilogie op 6 november uitkomen, PS3 volgt later. 😉

  4.   
    Danielle.k's avatar

    Het blijft een mooie collectie ook al mist het enkele DLC.

  5.   
    Ika Q's avatar

    Veel van die content hoort er al standaard bij te zitten. Dus veel vernieuwing zit er niet in.

  6.   
    ronineter's avatar

    als deze content zat al bij de normale edities van de mass effect delen, Dit is echt weer zon EA actie, zeggen dat er dlc bij zit en dan gewoon het standaard pakketje erbij geven wat je normaal ook kreeg.