World of Tanks update 8.0 is een feit

World of Tanks is één van de populairste free-to-play-games van het moment. Het spel kent meer dan 20 miljoen geregistreerde accounts en er zijn continu tienduizenden mensen online, waarvan een groot deel regelmatig via microtransacties virtuele dingen aanschaft. Met de zojuist verschenen update 8.0 is de game een stukje mooier geworden en ook de physics zijn verbeterd.

Dankzij de verbeterde physics zou het minder vaak moeten voorkomen dat tanks en andere objecten op onnatuurlijke wijze reageren op de omgeving. Daarnaast voegt de update onder andere nieuwe tanks, een geüpdatete interface en betere geluidseffecten toe. Check de volledige lijst met veranderingen op de website van World of Tanks of bekijk onderstaande video om te ontdekken wat de verbeterde physics in de praktijk voor invloed hebben.

  1.   
    rogier1976's avatar

    Het is idd een stuk mooier geworden. Vooral de felheid van de zon in woestijn mappen en de laagstaande zon zijn goed uitgewerkt. Nieuwe Physics zijn leuk vooral als jij de zwaarste tank hebt en er een afgrond in de buurt is. Leuk om te zien als er ergens een tank van af valt.

  2.   
    Fox's avatar

    Dat roland nog niet gecomment heeft ;P

  3.   
    ronineter's avatar

    Fox schreef, "Dat roland nog niet gecomment heeft ;P"

    dat heet werk, en het is Ronald, mijn game naam is latijns voor de heerser die er een einde aan maakt, en anders zou ik de beroemde zijn die er een eind aan maakt, dus mijn niet beledigen, Nu voel ik me vergeleken met jack the ripper 🙄
    En btw ik had alle info over 8.0 al verzameld en was de eu gast die iedereen de info op een hoopje gaf`.

    Heb btw mijn eerst brit aangeschaft en de Commandant Leroy Jenkins genoemt