Producer Tekken wil Project X Zone naar Westen brengen

Op de Tokyo Game Show van 2012 is veel aandacht besteed aan Project X Zone, een cross-over project van Namco Bandai, SEGA en Capcom. Aangezien de game een gigantisch aantal licenties bevat, leek de kans nihil dat het Westen ooit met de strategische RPG aan de slag kan. Niet als het aan Katsuhiro Harada, producer van de Tekken-reeks, ligt. Hij heeft namelijk gisteren middels een Tweet laten weten dat hij wel wat ziet in een lokalisatie van de ambitieuze game.

Harada heeft dan ook voorgesteld om de game ook naar het Westen te brengen. Het is nog wel de vraag of het inderdaad zal gebeuren, maar de kans dat ook wij van de 3DS-game mogen gaan genieten, is hiermee toch aanzienlijk vergroot. Overigens geeft de man ook aan dat er nog niet is besloten om de game naar andere platformen zoals de PlayStation Vita te brengen, maar dat hij ook dit heeft voorgesteld. De kans dat die keuze inderdaad bij Namco Bandai gemaakt zal worden, is zeker aanwezig.

  1.   
    Stephan123's avatar

    Daar zijn ze een beetje laat mee, vrijdag hadden wel al een Project X in het Westen

  2.   
    Neolite's avatar

    Ik wil de timing nu niet bepaald gelukkig noemen. 😆

  3.   
    toqeer's avatar

    tja had het dan eerder gedaan kan volgend jaar ook nog januari 🙄

  4.   
    ckerigon's avatar

    ”Stephan123″ schreef, "Daar zijn ze een beetje laat mee, vrijdag hadden wel al een Project X in het Westen "

    Hahah was er bij :p Op gegeven moment was het niet leuk meer liep te veel uit de hand..

    Maar ik smeek ze echt om het uit te brengen in EU, want dit soort games hebben wij te weinig hier en het zijn altijd de japanese people die al the good games krijgen..