Pre order bonussen Company of Heroes 2 nu al bekend

Begin 2013 kunnen strategieliefhebbers weer aan de slag met één van de beste franchises in het genre. De reden is natuurlijk het verschijnen van Company of Heroes 2 en THQ heeft zojuist al de pre order bonussen bekend gemaakt. Alle mensen die de game reserveren krijgen twee skins voor hun middelzware voertuigen, namelijk de German Rotbraun en de Soviet Leningrad. Reserveringen via Steam kunnen Awards verwachten voor Team Fortress 2 en Warhammer 40,000: Dawn of War II: Retribution, en mensen die hun pre order plaatsen van Origin krijgen een exclusieve Soviet Bryansk Front vehicle skin voor hun zware voertuigen.

Tot zover de standaard edities, want ook komt er een Digital Collector’s Edition, die voor € 99,99 te krijgen zal zijn. Deze mensen krijgen toegang tot drie content packs voor de singleplayer, alsmede de Command Pass, de heavy German Whitewash en Soviet Winter Cobblestone tank skins en een Veteran badge voor in-game profielen.

Kortom, nog voor het najaarsgeweld kunnen we al nadenken over Company of Heroes 2. Meer informatie is te vinden in de Company of Heroes 2 preview, alsmede de GN ON TOUR.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren