Sony brengt twee extra kleine PlayStation 3 Super Slim-modellen op de markt

Op de Tokyo Game Show heeft Sony zojuist twee nieuwe modellen van de PlayStation 3 aangekondigd. Dat het bedrijf met een kleinere en goedkopere versie van de console kwam werd al een tijdje verwacht en is nu dan ook echt realiteit. Het Super Slim-model, er is geen officiële naam, is 50% kleiner dan de originele PlayStation 3 en 25% minder zwaar dan het huidige Slim-model. Er hoeft niet lang gewacht te worden, want het de aller kleinste PS3 ooit zal al vanaf 28 september in de Europese winkels verschijnen.

Kopers kunnen uit twee soorten kiezen. Een zwarte Super Slim met 12GB geheugen en een adviesprijs van €230 of een ander zwart model met 500GB hardeschijfruimte inclusief FIFA 13 voor €300. Het 12GB model biedt ruimte voor een upgrade naar 250GB hardeschijf die Sony los zal verkopen of een SATA-mount waar naar eigen wil een SATA-hardeschijf aan de console mee kan worden aangesloten.

Bekijk hieronder de nieuwe kleine PlayStation 3 in volle glorie.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    jamrex007's avatar

    Ik denk dat iedereen gaat voor de 500 GB. 12 GB is wat te weinig.

  2.   
    Remco_MUFC's avatar

    Beetje kansloos dit met de PS4 in aantocht. 😉

  3.   
    Daan's avatar

    Ik ben blij met mijn PS3 Slim. Volgende console aankoop is de PS4 of Xbox 720 en niet een of ander nieuw lelijk ontwerp.

  4.   
    Caroldus_Maximus's avatar

    Remco_MUFC schreef, "Beetje kansloos dit met de PS4 in aantocht. 😉 "

    Ik denk dat Sony dit wel ingecalculeerd heeft. Wat dus betekent dat de PS4 denk ik nog wel een poosje op zich zal laten wachten…

  5.   
    mmx's avatar

    Lelijk ding zeg ik vind nog steeds het eerste model het mooiste 😛

  6.   
    Hitman047's avatar

    Eh… hij is… duurder… dan de huidige PS3?! Wat is daar nu weer het nut van? 😕

    Prima dat Sony op dit gat in de markt springt, door iedereen vlak voor de release van de nieuwe generatie nog even aan een huidige generatie console te helpen, maar doe dan in ieder geval de prijs omlaag. Anders maak je deze hele actie nogal overbodig. Dus op het geheugen en het uiterlijk na, vrijwel identiek aan de voorgaande versie’s, maar wel duurder? Normaal gesproken weet alleen Apple met dat soort praktijken weg te komen. En over het uiterlijk gesproken: hij is nog lelijk(er) ook. 😳

  7.   
    Rijstekorrel's avatar

    mmx schreef, "Lelijk ding zeg ik vind nog steeds het eerste model het mooiste 😛 "

    Die platte is wel mooi ik vond de slim lelijk maar deze is wel mooi, Maar dat ronde ding is echt te lelijk voor woorden.
    Verder zie ik geen mooie speler meer die het schijfje in slikt, Nu is het gewoon een speler geworden die naar buiten schuift jammer dat is juist mooi.

  8.   
    toqeer's avatar

    ”Hitman047″ schreef, "Eh… hij is… duurder… dan de huidige PS3?! Wat is daar nu weer het nut van? 😕
    Prima dat Sony op dit gat in de markt springt, door iedereen vlak voor de release van de nieuwe generatie nog even aan een huidige generatie console te helpen, maar doe dan in ieder geval de prijs omlaag. Anders maak je deze hele actie nogal overbodig. Dus op het geheugen en het uiterlijk na, vrijwel identiek aan de voorgaande versie’s, maar wel duurder? Normaal gesproken weet alleen Apple met dat soort praktijken weg te komen. En over het uiterlijk gesproken: hij is nog lelijk(er) ook. 😳 "

    het nut is er helemaal niets van sony vind het volgens mij
    gewoon leuk om telkens nieuwe overbodige versies te uitbrengen en dan duurder
    het is allemaal gwn geldkopperij duh wedden dat er ook een nieuwe versie komt van de vita 🙄

  9.   
    cool ice's avatar

    Carlos0_0″][quote=”mmx schreef, "Lelijk ding zeg ik vind nog steeds het eerste model het mooiste 😛 "

    Die platte is wel mooi ik vond de slim lelijk maar deze is wel mooi, Maar dat ronde ding is echt te lelijk voor woorden.
    Verder zie ik geen mooie speler meer die het schijfje in slikt, Nu is het gewoon een speler geworden die naar buiten schuift jammer dat is juist mooi.[/quote]
    ja is het nu een speler met een lade er in? dat is dan wel heel raar. bij de vorige slim versie waren ook al de aanraaktoetsen verdwenen, en dan zou er nu ook nog eens zo’n lelijke lade in komen te zitten. wat uiterlijk betreft is hij op zich best strak, maar mijn oude 80GB fat model vind ik nog steeds verreweg de mooiste.

  10.   
    Rijstekorrel's avatar

    cool ice schreef, "

    ”Carlos0_0″ schreef, "[quote=”mmx”].."

    Die platte is wel mooi ik vond de slim lelijk maar deze is wel mooi, Maar dat ronde ding is echt te lelijk voor woorden.
    Verder zie ik geen mooie speler meer die het schijfje in slikt, Nu is het gewoon een speler geworden die naar buiten schuift jammer dat is juist mooi."

    ja is het nu een speler met een lade er in? dat is dan wel heel raar. bij de vorige slim versie waren ook al de aanraaktoetsen verdwenen, en dan zou er nu ook nog eens zo’n lelijke lade in komen te zitten. wat uiterlijk betreft is hij op zich best strak, maar mijn oude 80GB fat model vind ik nog steeds verreweg de mooiste. [/quote]
    Vind ik ook ik heb de laatste 40Gb versie van de fat serie vind ik ook de mooiste, Ik vond de slim versies vergeleken met de fat versie sowieso nooit mooi.