Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: 007 Legends Goldfinger Trailer

Het was al bekend dat in 007 Legends er missies gebaseerd zullen zijn op Moonraker, On Her Majesty’s Secret Service, Die Another Day en Licence to Kill. In deze trailer wordt echter gameplay van de vijfde film getoond: Goldfinger!

  1.   
    WarfailZ's avatar

    Toch heb ik geen hoge verwachtingen. Lijkt me leuk maar het is niet heel nieuw. het enige wat ik altijd leuk vind zijn de voertuigen ๐Ÿ˜€

  2.   
    lassieman's avatar

    Wel een mooie sfeer, maar wat zien die mensen eruit zeg…

  3.   
    mmx's avatar

    Miscien leuk voor de budgetbak

  4.   
    Remco_MUFC's avatar

    Leuk spel, maar met al die toppers dit jaar moet het even wachten tot 2013. ๐Ÿ™‚

  5.   
    FishHookz's avatar

    Ziet er nogsteeds leuk uit, alleen het spel loopt grafisch echt een paar jaar achter ( Vind het wel mooier dan Call of Duty)

  6.   
    toqeer's avatar

    ja echt effe uit de bugdet bak maar ooit eens keer vissen volle
    prijs zal die tog niet waard zijn ๐Ÿ˜›

  7.   
    jamrex007's avatar

    Dan bestaat James Bond 50 jaar en dan krijgen ze zulke lelijke Graphics, zelfs Nightfire ziet er met Graphics beter uit.

  8.   
    stoneface's avatar

    ”jamrex007″ schreef, "Dan bestaat James Bond 50 jaar en dan krijgen ze zulke lelijke Graphics, zelfs Nightfire ziet er met Graphics beter uit. "

    niet overdrijven , ik heb nightfire dikwijls gespeeld op ps2 en die graphics waren wel goed voor die tijd , maar om te zeggen dat het er beter uit ziet dat niet.

  9.   
    MisterMDW's avatar

    Iedereen kan zeggen wat die wil, maar de video’s(cutscenes) van de vorige generatie consoles bij everything or nothing + goldeneye roque agent zagen er bij dit verbluffend uit ๐Ÿ˜ณ

  10.   
    PS4owner's avatar

    wel leuk is dat ze de orginele films ook iets updaten qua voertuigen en technologie en wapens enzo maar toch die goeie sfeer van de orginele films behouden blijft. en wat blijft die muziek van bond toch vet