Sony Liverpool toch niet gesloten?

Ongeveer een maand geleden kregen we het trieste nieuws te horen dat Sony had besloten ontwikkelaar Sony Liverpool te sluiten. De laatste game die deze studio uitgebracht had, is WipEout 2048 voor de PlayStation Vita.

Op het bijbehorende Twitteraccount van WipEout 2048 is nu een tweet verschenen met de volgende tekst en het onderstaande artwork:

WE. ARE. ALIVE.

Zou dit betekenen dat Sony Liverpool toch niet gesloten is? Of is een andere studio bezig met WipEout? Vermoedelijk komen we binnenkort meer te weten.

 1.   
  Leon 2.0's avatar

  Met dank aan Hitman047! 🙂

 2.   
  Hitman047's avatar

  NP. 😉

  In het meest positieve geval betekend dit ook de wederopstanding van Psygnosis. Die goede oude tijd voor SCE Studio Liverpool. Al zou ik het ook niet erg vinden als die laatste een doorstart maakt.

  Maar goed, een tweet is natuurlijk weinig officieel. Dus totdat er iets officieels naar buiten komt blijf ik sceptisch (maar wel hoopvol).

 3.   
  soldierarjan's avatar

  Het was volgends mij wel zo dat alle mensen naar een andere sony studio in engeland gingen dus messchien zit het zelfde team nu onder een ander studio van sony in ander gebouw.

 4.   
  BartjeZ's avatar

  Vreemd Verhaal