WRC 3-demo op weg naar Xbox LIVE en PSN

Race-liefhebbers kunnen zich vanaf 12 oktober gaan uitleven met WRC 3 FIA World Rally Championship. Voorafgaand aan de release zal er een demo van de game beschikbaar komen. Vanaf 21 september is de demo op Xbox LIVE beschikbaar. Een dag later verschijnt deze op het PlayStation Network.

De demo bevat een stage van de RallyRACC-Rally de España. Daarnaast krijgen spelers de mogelijkheid om alvast te snuffelen aan de nieuwe Road to Glory carrière-modus. Luisa Bixio, directeur van marketing en sales bij ontwikkelaar Milestone, laat weten erg enthousiast te zijn over de aankomende demo-release:

We are really excited to be able to announce the WRC 3 demo. In recent months, we’ve been watching the Facebook Fan page and forums across which there has been unprecedented demand for a demo.

  1.   
    soldierarjan's avatar

    Deze demo ga ik wel proberen heb de vorige 2 nooit gespeeld omdat hoorde dat ze slecht waren maar over deze hoor ik meer goede dingen.

  2.   
    Daniel Z's avatar

    Heb wel weer zin in een goede rallygame. Vind zelf DiRT niet zo spannend, dus hopen dat deze titel voor mij prima is.

  3.   
    -050- Critical's avatar

    ze zouden een game moeten maken over de wrc, met de graphics van dirt, en de oude gameplay van de goede oude colin mcrae serie. ouch wat lijkt me dat heerlijk. En dan met een modus dat je eerst irc kampioen moet worden (of in de top meedraaien) voordat je met de grote namen mee mag doen (denk aan een carriere opbouw zoals in shift 2!) dat zou prachtig zijn

  4.   
    BartjeZ's avatar

    lijkt me best wel leuk
    alleen is het nog wat minder leuk dan fifa,NFL,NHL 13