GN Lunchtip: Ondertussen in de nieuwe Skyrim DLC…

Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Bethesda brengt vandaag weer een nieuwe DLC voor The Elder Scrolls V: Skyrim uit. In de Skyrim Hearthfire DLC kunnen we ons eigen huis bouwen en een familie stichten. Niet iedereen vindt dit een fantastische toevoeging, zo zijn de schrijvers van de web comic Ctrl+Alt+Del niet echt te spreken over de DLC.


Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar [email protected]. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Dans in Guild Wars 2 ‘like a boss’.

Eet smakelijk!

 1.   
  triggermike's avatar

  hahahah super grappig.
  Jammer dat ik door de laffe ontwikkelaars deze DLC nooit zal kunnen spelen op ps3

 2.   
  See4urSelf's avatar

  triggermike schreef, "hahahah super grappig.
  Jammer dat ik door de laffe ontwikkelaars deze DLC nooit zal kunnen spelen op ps3"

  Ik denk niet dat het lafheid is. De ontwikkelaars hadden duidelijk onderschat hoe men DLC aan de PS3 versie had moeten toevoegen. Ze hebben ook al de hulp van Sony’s eigen team gevraagd voor ondersteuning ๐Ÿ™‚

 3.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Vandaag heb ik Skyrim Collectors Edition met de post mee gekregen, wat een mega groot pakket is dat zeg grootste tot nu toe.
  Dus even snel kijken waarom er zoveel hype rond die game ligt. ๐Ÿ˜›

 4.   
  nunen007's avatar

  Haha, geniaal. FUS RO DA!!! ๐Ÿ˜›

 5.   
  Narcist's avatar

  Schrijvers? Error! Er is maar 1 schrijver/artiest/eigenaar/whatever: Tim Buckley. Verder niemand ๐Ÿ˜‰

 6.   
  toqeer's avatar

  zo een stripverhaaltje moeten ze bij iedere game doen is leuk ๐Ÿ˜›