GN Lunchtip: Dans in Guild Wars 2 ‘like a boss’

Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

In MMO’s zijn de zogenaamde emote’s altijd erg populair onder de gamers. Zwaaien naar je medespeler, even lekker zitten of een stukje luchtgitaar spelen, het kan allemaal. De danse moves van de karakter zijn echter altijd het meest geliefd. Ook in Guild Wars 2 kan gedanst worden en dit zijn geen lullige dansjes, maar echt bekende moves. Check hieronder alle Guild Wars 2 dansen en de originele inspiratie van de moves. Dance like a boss!


Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar [email protected]. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! De GTA V trailer… Battlefield 3-style.

Eet smakelijk!

 1.   
  Daan's avatar

  Haha! Leuk gemaakt. ๐Ÿ˜†

 2.   
  Ika Q's avatar

  De dance moves van Guild Wars blijven altijd 1 van de leukste dingen. ๐Ÿ˜€

 3.   
  SN0WIE's avatar

  Heel grappig gedaan ๐Ÿ˜†

 4.   
  spgonzales's avatar

  NICE! Vind die van de Humans toch wel het leukste ^^ .

 5.   
  HashtagMcSwag's avatar

  Die van de charr lijkt echt nergens op de andere zijn we zeker vet ๐Ÿ˜†

 6.   
  Gunrunner120's avatar

  echt leuk

 7.   
  icecube199's avatar

  Lache