Gamersnet.nl

GamersNET Playlist: Wat is jouw favoriete game soundtrack aller tijden?

Gamemuziek dat is toch de mooiste muziek die er is! Op de redactie luisteren we in ieder geval graag naar een lekkere soundtrack van een game. Daarom starten we vanaf vandaag een leuk project op GamersNET. We gaan samen een playlist van de beste en meest favoriete gamemuziek samenstellen. Eén keer in de twee weken plaatsen we een nieuw onderwerp waar die week over gediscussieerd kan worden. De crew kiest hier de de twee meest toffe nummers uit en voegt er zelf ook nog één aan toe. Deze tunes worden vervolgens aan de playlist toegevoegd, om uiteindelijk een playlist die je ten alle tijden op kan zetten te creëren. Dit is het begin van iets moois!

Vorig jaar werd dit project ook gestart, maar werd het idee door drukte in de ijskast gezet. Dit keer zetten we door en gaan we een hele mooie playlist maken.


Deze week beginnen we met een schot in open doel. We vragen je simpelweg naar jouw meest favoriete game soundtrack aller tijden. Post hieronder jullie favoriete nummers en leg de crew en de bezoekers uit waarom precies dit nummer voor jouw zo goed is.