Vanavond op TV: Shutter Island

Leonardo DiCaprio is een uitermate begaafd acteur. Hij heeft zijn sporen dik verdiend in Hollywood, wat terug te zien valt in de drie Oscar-nominaties die de acteur op zijn conto mocht schrijven. Hij heeft de nominatie nog nooit weten te verzilveren, maar kenners stellen dat de prestigieuze Academy Awards vroeg of laat uiteindelijk toch op het nachtkastje van DiCaprio zal komen te liggen.

Wij als filmliefhebbers kunnen ondertussen genieten van de pareltjes waarin de acteur te vinden is. Zoals Shutter Island, geregisseerd door de befaamde regisseur Martin Scorsese. Gesitueerd in het jaar 1954 bevinden we ons op een eiland waar een psychiatrische instelling staat. Eén van de patiënten, een moordenares die haar drie kinderen verdronk, is ontsnapt. Twee U.S. Marshalls moeten haar zien te vinden en worden met dat doel naar het eiland toegestuurd. Het eiland blijkt echter gehuld in mysteries en intriges, en niets is wat het lijkt. Een goede psychologische thriller die de nodige verrassingen met zich meebrengt.

Vanavond op RTL 5, van 20:30 – 23:15.

Mocht je last hebben van insomnia, dan raden we je sterk aan op RTL 5 te blijven ná het einde van Shutter Island. Vanaf 23:20 – 02:20 is namelijk ook de film Gangs of New York te zien, toevallig ook met Leonardo DiCaprio in de hoofdrol.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren