Kojima komt met Metal Gear-film

Naast het bericht dat Metal Gear Solid: Ground Zeroes is aangekondigd, meldt geestelijk vader van de reeks, Hideo Kojima, ook dat er een Metal Gear-film op komst is. Dit in navolging van het 25 jarig bestaan van de serie.

De geboorte van Snake komt voor uit de film Escape from New York, waarin het hoofdpersonage Snake Plissken heet. Deze film verscheen ver voor de eerste Metal Gear-game, dus een Metal Gear-film kunnen we het niet noemen. Maar nu zal Columbia Pictures met een echte Solid Snake komen die op het witte doek verschijnt.

In 2006 liet Kojima al weten bezig te zijn met een film en Columbia Pictures neemt nu dus de volledige productie in handen. Op het Metal Gear 25th Anniversary-evenement is nog weinig bekendgemaakt over de film, maar we weten wel dat Avi Arad de film zal gaan produceren. Hij is bekend van The Amazing Spider-Man, Iron Man en X-Men en zou tevens de films van Uncharted en inFamous gaan maken.

For many years I fought to bring comics to theaters – and video games are the comics of today.

 1.   
  firehopper211's avatar

  Dan is nog de vraag wie de rol van Snake zich gaat op nemen, wordt het voice actor David zelf of totaal iemand anders? 🙂

 2.   
  Gunrunner120's avatar

  ”firehopper211″ schreef, "Dan is nog de vraag wie de rol van Snake zich gaat op nemen, wordt het voice actor David zelf of totaal iemand anders? 🙂 "

  Hangt er vanaf of david als snake er uit ziet 🙂

 3.   
  Moon-Hero's avatar

  Kijk er naar uit 🙂

 4.   
  GrijzeVos's avatar

  Zonder David zelf is de film al gefaald als je het mij vraagt maar goed wel leuk natuurlijk nog als die uberhaud er ooit is aankomt net als de Uncharted film. Infamous zal waarschijnlijk net zo hard gaan zuigen als de game zelf lol.