Metal Gear Solid: Ground Zeroes aangekondigd

De nieuwe Metal Gear Solid is een feit. Op een evenement ter ere van het 25 jarige bestaan van de Metal Gear-serie heeft bezieler Hideo Kojima de nieuwe game voorgesteld. Metal Gear Solid: Ground Zeroes heet het spel en het belooft een koerswijziging voor de reeks te betekenen. De nieuwe game ruilt de relatief compacte levels van weleer in voor een grote open spelwereld.

Rond het verhaal van Ground Zeroes was Kojima nog niet loslippig, maar een demo van de game werd wel getoond op een pc met de laatste specificaties. In de demo reed Snake met een jeep van locatie naar locatie en kon hij een helikopter oproepen om hulp te bieden. Metal Gear Solid: Ground Zeroes gebruikt de nieuwe Fox Engine en zal nog op de huidige systemen verschijnen, hoewel Kojima zegt ook te werken met next-gen technologie. Meer info en beelden volgen ongetwijfeld snel.

 1.   
  twoakrm's avatar

  hier kijk ik naar uit

 2.   
  Daniel Z's avatar

  Ik kan er niet echt uithalen of dit het vijfde deel is..

  Wel zin in though, maar ik wil graag beelden zien 😉

 3.   
  BABI-PANGPANG's avatar

  Als ik zo naar z’n sluippak kijk waar ook nog eens het Militaires Sans Frontières embleem op zit ga ik er vanuit dat dit Big Boss is, dus een prequel.

 4.   
  GrijzeVos's avatar

  Ik hoopte eigenlijk een vervolg op 4 maar helaas. Wel een echt nieuw deel zo te zien maar niet het deel dat de trilogie verder zal laten gaan, dat moeten we maar over laten aan rising. Lijkt op een vervolg van peace walker aangezien snake zijn headband niet meer draagt.