Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Assassin’s Creed III Inside ACIII: Episode Two – Combat, Weapons & Tactics

In de vierdelige documentaire ‘Inside Assassin’s Creed III’ laten de makers van het nieuwe spel verschillende aspecten van de ontwikkeling zien. Ook komen er verschillende experts aan bod die hun zegje over de game doen. Kortom neem een kijkje achter de schermen bij Assassin’s Creed III! In deze tweede aflevering krijgen we meer te horen over het vechten, de wapens en de tactieken van Assassin’s Creed III.

  1.   
    gatemaster64's avatar

    iedere keer als ik zo’n trailer aan het kijken ben krijg ik steeds meer zin in deze game! 😀

  2.   
    Vlad-x's avatar

    Allemaal heel leuk en aardig, dat je door hele legers heen kunt maaien zonder te stoppen, maar het echte assassin gevoel gaat er wel door verloren. Als assassin verwacht ik eigenlijk heel stealthy en sneaky mijn target uit te schakelen, om daarna even sneaky weer weg te komen, of desnoods, als ik ontdekt ben, weg te vluchten, en dan tijdens de vlucht snel wat soldaten die in de weg staan neer te maaien. Dat de nadruk zo ligt op de combat vind ik heel jammer, net als het feit dat de soldaten een zwaarbewapende man met kap niet kunnen herkennen tussen 2 normale burgers. ):

  3.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Het gaat nog allemaal te gemakelijk vind ik, hoop dan ook erg dat de AI sterk is verbeterd en agressiefer is geworden tegenover de speler.

  4.   
    toqeer's avatar

    en ik vind niet dat mensen moeten zeuren als je niet meer kan sneaken enz nou en
    ze hebben er 2 jaar ingestoken dus dat moet best wel goedkomen zelfs zonder stealth
    wees blij dat er een ac is

  5.   
    fearfull assassin's avatar

    Ik denk dat er nog steeds een heleboel stealth in het spel zit. Alleen focusen ze de trailers op de grootte gevechten en zee gevechten omdat deze nieuw zijn binnen de game. Die eerste gameplay uit boston laat juist weer een hele nieuwe manier van stealth zien doordat conner kan bewegen binnen bepaalde cover gebieden en er nu bewegende hooibergen zijn. Maar dit zal natuurlijk het meest aanwezig zijn in de steden. en volgens mij is geurilla vechten ook stealth.
    Volgens mij gaat deze mix juist het mooie uit het spel naar boven halen. Maar ja dat is mijn mening 😉

  6.   
    LightFasher's avatar

    Ziet er goed uit, maar dat werp touw gebruiken bij het vechten vind ik er wat raar uit zien.

  7.   
    Tadao's avatar

    De rope dart is toch te klein en licht meestal om werkelijk penetratie vermogen te hebben, en kan toch zo’n beetje alleen snijden? (Of ergens om wikkelen natuurlijk)

  8.   
    Kimixi's avatar

    Deze trailer kun je alleen maar bekijken met een lach op je gezicht!