GN Lunchtip: Hoe je een game niet moet reviewen

Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Sommige games zijn niet serieus bedoeld, maar dienen juist als parodie op andere games. We kennen allemaal waarschijnlijk nog wel Duty Calls, een parodie op Call of Duty die heerlijk briljant is. Ook Super PSTW Action RPG is bedoeld als een parodie, maar sommige van de spelers lijken dat niet te snappen. Combineer dit met een review vol spelfouten en een briljante voice actor, en je hebt een meer dan epische motion graphic te pakken.


Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar [email protected]. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Koop zeven Britse steam games voor een tientje.

Eet smakelijk!

 1.   
  Hitman047's avatar

  Super ‘Press Space To Win’ Action RPG! Geniale game. 8)

 2.   
  Fox's avatar

  Geweldig filmpje ๐Ÿ˜€

 3.   
  Alfa Warrior's avatar

  Prachtig filmpje, en ja Press Space to Win was een zeer vermakelijk spel en liet ook gewoon zien dat sommige spellen geen echte vrijheid gaven maar gewoonweg doen alsof.

 4.   
  Gunrunner120's avatar

  prachtig filmpje

 5.   
  MikeGevers's avatar

  Geweldig! Ook voor na de lunch ๐Ÿ˜€

 6.   
  toqeer's avatar

  mooi filmpje ๐Ÿ™‚

 7.   
  SonyBoy's avatar

  Nais! ๐Ÿ˜†

 8.   
  BABI-PANGPANG's avatar

  Oh god, zoveel humor zou verboden moeten zijn zo laat op de avond.