Hauppauge onthult gamerecorder HD PVR 2 Gaming Edition

Fabrikant Hauppauge heeft zojuist haar nieuwste gamerecorder onthuld. De HD PVR 2 Gaming Edition staat gebruikers toe om live beelden van hun games op te nemen, waarna deze vervolgens via bijvoorbeeld YouTube gedeeld kunnen worden met de rest van de wereld.

De HD PVR 2 bevat enkele voordelen ten opzichte van zijn voorganger. Zo is het apparaat eenvoudiger aan te sluiten op een Xbox 360 aangezien het nu over een HDMI in- en uitgang beschikt. Maar ook PlayStation 3-bezitters worden niet vergeten: dankzij de component naar HDMI-conversie is een TV met component-aansluiting geen vereiste meer. Bovendien zit er een knopje op de bovenkant van de HD PVR 2, waardoor je binnen enkele seconden opnames in 1080P kunt starten.

De HD PVR 2, die een volledig nieuw design kent, is tot slot ook goedkoper dan zijn voorganger. De HD PVR 2 Gaming Edition is vanaf september verkrijgbaar voor €169,95.

  1.   
    xColdNight's avatar

    Wil er nog steeds een hebben om gameplay van de Xbox mee te recorden, maar het is zo duur… Die vernieuwingen zijn wel mooi, en zeker het nieuwe design mag er zijn=]

  2.   
    soldierarjan's avatar

    Is leuk voor mensen de walktrough maken en zulken dingen.