Tweede demo PES 2013 verschijnt volgende week

De eerste demo van Pro Evolution Soccer 2013 verscheen in juli en ontving gemixte reacties. Omdat Konami wil bewijzen hoeveel voortgang ze sinds vorige maand hebben geboekt, maakt het bedrijf volgende week een tweede demo wereldkundig.

De demo bevat volgens Konami een reeks subtiele doch belangrijke gameplay-verbeteringen ten opzichte van de demo uit juli. Jon Murphy, de Europese teamleider van PES, vertelt:

We wanted to show our hand early with PES 2013 as, frankly, there is a lot to enjoy. However, we are constantly refining the game and this second demo will show fans that we are always striving for perfection, and they will notice many additions and enhancements that bring PES 2013 even closer to matching the grace, unpredictability and skill that top-level football displays.
De balans tussen verdediging en aanval is gelijkgesteld en het handmatig richten van passes is verbeterd. Daarnaast is de baan van passes verfijnd, evenals het blokkeren van verdedigers en de snelheid van schoten. Bovendien zullen de scheidsrechters situaties nu beter beoordelen; met name het bemerken van buitenspel is voor hen eenvoudiger geworden.

De demo bevat elf gelicenseerde teams en laat je wedstrijden van tien minuten spelen. Je kunt hierbij kiezen uit zes verschillende moeilijkheidsgraden, dus zowel nieuwelingen als hardcore fans worden met open armen verwelkomd. Tot slot kunnen spelers van de demo stoeien met enkele training trials. De tweede demo van Pro Evolution Soccer 2013 verschijnt 28 augustus voor de Xbox 360, 29 augustus voor de PlayStation 3 en in september voor de PC.

  1.   
    FishHookz's avatar

    Mensen moeten stoppen met janken over de eerste demo en gewoon de tweede demo spelen ๐Ÿ˜‰

  2.   
    Fabianb's avatar

    Viper One schreef, "Mensen moeten stoppen met janken over de eerste demo en gewoon de tweede demo spelen ๐Ÿ˜‰ "

    Ze zullen vast wel een reden hebben.

  3.   
    fdennis's avatar

    Fabianb schreef, "

    ”Viper One” schreef, "Mensen moeten stoppen met janken over de eerste demo en gewoon de tweede demo spelen ๐Ÿ˜‰ "

    Ze zullen vast wel een reden hebben."

    Omdat het Fifa fanboys zijn misschien? Het enige wat mij tegenhoud is het teleurstellende aantal competities in de game. En dan mogen ze wel zeggen ja die EA heeft een zakgeld neergelegd. Maar er zijn toch best interessante competities die niet in Fifa zitten. Zoals Oekraine , Roemenie en Argentinie. Als ze nou zoiets erbij doen dan is het nog het overwegen waard om het te kopen.

  4.   
    BartjeZ's avatar

    ben benieuwd

  5.   
    GBA43's avatar

    fdennis schreef, "

    ”Fabianb” schreef, "[quote=”Viper One”].."

    Ze zullen vast wel een reden hebben."

    Omdat het Fifa fanboys zijn misschien? Het enige wat mij tegenhoud is het teleurstellende aantal competities in de game. En dan mogen ze wel zeggen ja die EA heeft een zakgeld neergelegd. Maar er zijn toch best interessante competities die niet in Fifa zitten. Zoals Oekraine , Roemenie en Argentinie. Als ze nou zoiets erbij doen dan is het nog het overwegen waard om het te kopen.[/quote]

    Waarom zouden de mensen die kritiek hebben op de eerste demo gelijk Fifa fanboys moeten zijn??