Fallout 4 zal zich op Boston gaan richten?

De geruchten gaan dat Bethesda in een niet nader te noemen tijdsbestek een nieuwe Fallout zal aankondigen: Fallout 4. Het is inmiddels al twee jaar geleden dat Fallout: New Vegas verscheen, dus het zou niet gek zijn. Bovendien meldt een lid van Reddit de eerste geruchten omtrent het officieel vierde deel.

The rumors are true, Fallout 4 will take place in Boston. In case you haven’t heard, Bethesda has recently been scoping out and researching Boston. They also have a strong connection to MIT. I may or may not be an MIT employee. But that’s really all I can say for fear of losing my job.

I am telling you it will take place in Boston. Whether you believe me or not, how do you feel about a Fallout Boston?

Het lid zegt dat Fallout 4 zich in Boston zal gaan afspelen, omdat Bethesda Boston de laatste tijd aan het onderzoeken zou zijn. Ook zou de Massachusetts Institute of Technology (MIT) een grote rol hebben in het spel en wordt gezegd dat ook Bethesda hier connectie mee heeft.

Bovendien zouden eerdere hints naar Boston, Massachusetts de geruchten geloofwaardiger maken, omdat er in Fallout 3 de referentie wordt gemaakt naar de ‘Commonwealths’. Zo noemen vier staten in de Verenigde Staten zich. De lead designer van de game bevestigde dat de Commonwealths in Fallout 3 Massachusetts is. Toch zullen we nog even moeten afwachten.

 1.   
  yostiemontana's avatar

  Ik heb eigenlijk helemaal niets met Boston, kan me niet echt iets erbij voorstellen. Het Washington van Fallout 3 en het Vegas van New Vegas geeft meteen een beeld, maar dit niet. Ik weet niet of het een goede keuze is..

 2.   
  Verluci's avatar

  Hmm matig:/
  New Vegas was toch het beste idee

 3.   
  Hitman047's avatar

  De locatie boeit me eigenlijk niet zoveel, maar ik zou wel graag zien dat ze eindelijk eens met een nieuwe engine komen. 😉

 4.   
  Remco_MUFC's avatar

  Eerst zien dan geloven, geruchten moet je namelijk nooit serieus nemen. Ook denk ik dat ze maar beter dat Freezen kunnen fixen voordat ze het spel uitgeven 😡 🙄

 5.   
  gatemaster64's avatar

  leuk weer een fallout game! 😀

 6.   
  fabiankok's avatar

  Ben nu onderhand zo nieuwsgierig naar de commonwealth en het enige gedeelte (naast de enclave) wat nog door kon groeien na de oorlog, dat dit sowieso een must-buy word! (…was het soortvan al, maar alsnog! :p)

 7.   
  Tha Destiny's avatar

  Boston Celtics!

 8.   
  Neolite's avatar

  Een nieuwe engine zou erg mooi zijn. 2 delen met hetzelfde uiterlijk is zeker in deze reeks meer als genoeg.

 9.   
  ckerigon's avatar

  Neolite schreef, "Een nieuwe engine zou erg mooi zijn. 2 delen met hetzelfde uiterlijk is zeker in deze reeks meer als genoeg."

  In principe is er niks mis met dat 2 games in een bepaalde reeks één engine gebruiken, maar de gamebryo engine is gewoon te buggie inderdaad om er mee door te gaan.

 10.   
  Danielle.k's avatar

  De engine maakt me niet zoveel uit als er maar minder bugs in voorkomen.

 11.   
  bender's avatar

  Ergens Hoop ik dat het er crappy uitziet, dat geeft een echt fallout gevoel

 12.   
  Petor's avatar

  bender schreef, "Ergens Hoop ik dat het er crappy uitziet, dat geeft een echt fallout gevoel"

  Ja, stiekem voelt Fallout wel echt als Fallout met die crappy graphics. Raar inzoomen op hoofden bij dialogen enzo. Maar eerlijk is eerlijk, mooier mag zeker!