Eerste screenshots van The Walking Dead vrijgegeven

The Walking Dead is één van de populairste series die momenteel op tv loopt en fungeert reeds als inspiratiebron voor een episodisch avonturenspel van Telltale. Ook Activision komt volgend jaar met een spel rond de reeks op de proppen, al gaat het hier om een stevige shooter. Developer Terminal Reality toont alvast de eerste beelden van hun kijk op de wereld van The Walking Dead.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Fabianb's avatar

    Ik hoop het juist niet dat het een ‘stevige shooter’ wordt. Geef mij maar voor het grootste deel survival elementen. Als het alleen schieten wordt vind ik het zonde van de naam The Walking Dead.

  2.   
    FishHookz's avatar

    Ziet er nog niet echt veel belovend uit maar we zullen zien 😉

  3.   
    desxeon's avatar

    Er is toch al een The Walking Dead game? daar moet je kiezen welke interacties je wilt doen, en waarom zouden er dan twee games “uitkomen” met de zelfde naam?

  4.   
    FishHookz's avatar

    desxeon schreef, "Er is toch al een The Walking Dead game? daar moet je kiezen welke interacties je wilt doen, en waarom zouden er dan twee games “uitkomen” met de zelfde naam?"

    Dat is een Arcade/PSN game en geen volledigen 😉

  5.   
    DeAdSeYe's avatar

    Deze screenshots waren vorige week al te zien op verschillende website’s. 😉

  6.   
    evita's avatar

    Vorige week was het GamesCom drukte en hebben we andere dingen prioriteit gegeven 🙂

  7.   
    Rijstekorrel's avatar

    Ziet er goed uit ik kijk uit naar deze game 😀

  8.   
    kik421's avatar

    Deze game kan vet worden mja licht eraan hoe ze het zombie element gaan toepassen en hoe beperkt de in game wereld is ik wacht nog steeds op een open world zombie rpg van goede graphic kwaliteit mja first person ook nice

    we zulle zien 8)