DLC uit LittleBigPlanet ook te gebruiken in Karting-versie

Een hoop content gekocht voor LittleBigPlanet, en dan met name kostuums? Dan heeft Sony Computer Entertainment een leuk nieuwtje, want het is bekend geworden dat de aangeschafte outfits ook beschikbaar worden gesteld in LittleBigPlanet Karting. Een soort van crossplay dus.

So, we’re going to let you bring the costumes that you bought for LittleBigPlanet and LittleBigPlanet 2 along with you… at no extra cost!
Bovendien is het zo dat de kostuums die je in LittleBigPlanet Karting koopt, ook direct beschikbaar zijn in de andere versies, inclusief de Vita-versie. Deze kleding is echter niet compatibel met de eerste LittleBigPlanet.
Not only that, but for any new costumes that take your fancy, you will only ever need to purchase the costume once and you’ll have access to it across LittleBigPlanet 2, LittleBigPlanet PS Vita, and LittleBigPlanet Karting!
Als LittleBigPlanet Karting uitkomt, zijn echter nog niet alle outfits beschikbaar. De ontwikkelaar meldt dat het omzetten nog even wat meer tijd kost en dus kunnen we geleidelijk de kostuums verwachten. De kleding die niet beschikbaar zal zijn voor Karting, is die van Assassin’s Creed en April Fools Fragrance. Een reden hiervoor is niet gegeven.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren