Media Molecule werkt naast Tearaway aan nog een titel

Media Molecule was natuurlijk een van de verrassingen tijdens de persconferentie van Sony op de Gamescom, want de ontwikkelaar kondigde daar haar nieuwe game aan: Tearaway. De titel in de papieren wereld, die voor de PlayStation Vita zal verschijnen, is echter niet het enige waar het bedrijf aan werkt.

We’re working on a second project right now, and that’s very much in an R&D phase. The focus is Tearaway, but Media Molecule is a lot more than 15 people.
De developer wist op de Gamescom immers te melden dat ze met nog een titel bezig zijn. Medeoprichter van de studio, David Smith, werkt samen met vijftien man aan Tearaway, terwijl de resterende 25 medewerkers aan een ander nieuw project werken.
The other project is very much in an early stage and is a toy. You don’t need to worry about it.

We’re hiring! There’s lots of tea people who need to help our tea makers.

Medeoprichter Alex Evans zegt dat deze onbekende game nog wel in de onderzoeksfase zit en dat Tearaway momenteel de focus krijgt. We moeten dan ook nog geen aandacht schenken aan de tweede titel, daar het nog een speeltje is. Media Molecule zoekt tevens nog nieuwe theeschenkers, dus als je iets wilt weten over de game, solliciteer gerust.

  1.   
    BABI-PANGPANG's avatar

    Ik heb net even de trailer bekeken van Tearaway en ik denk dat de Vita het beste is dat Media Molecule tot nu toe is overkomen. Het is gewoon geweldig om te zien hoe ze een compleet unieke gameplay ervaring hebben kunnen creëren door hun eindeloze creativiteit met de mogelijkheden van de Vita te combineren.