Electronic Arts biedt zich te koop aan?

Het zou een verbazingwekkende mindblown zijn, maar alles is mogelijk in de wereld der games. Ontwikkelaar en uitgever Electronic Arts staat mogelijk te koop, als we The New York Post moeten geloven. De Amerikaanse krant vertelt niet hoe ze aan de informatie is gekomen, alleen dat het van anonieme bronnen af komt.

Electronic Arts said it doesn’t comment on rumor and speculation.
Natuurlijk rept Electronic Arts met geen woord over een eventuele overname, maar het bedrijf heeft onlangs wel over de toekomst gepraat, waarin duidelijk wordt dat de visie van EA staat op de groei van downloadable games.
They’ve made it known they’d do a deal at $20 a share.
Daarnaast is de koers van de beurs van EA de afgelopen twaalf maanden gedaald met ruim 37 procent en dit zou dan ook een van de redenen zijn om het bedrijf te verplaatsen richting investeerdersmaatschappijen. Een aandeel zou momenteel voor twintig dollar over de toonbank gaan.

  1.   
    Fox's avatar

    Nu maar hopen dat er een goeie ondernemer het overnemen.

  2.   
    RenevdGijp's avatar

    Klinkt zo ongeloofwaardig, ze hebben naar mijn idee best wat knaken verdiend afgelopen jaar. Hopen dat ze blijven bestaan, zou wel zonde zijn. Is een fusie met Ubisoft niet mogelijk?

  3.   
    Flapjack's avatar

    ik vind het niet erg dat ea te koop staat..ik mag het bedrijf steeds minder, ea laat duidelijk zien dat ze geld wil. maar nu moet er wwel een fijne uitgever overnemen indd want anders zie ik een groot gedeelte van de games verdwijnen
    en als het allemaal niet waar is dan hoop ik dat ze wat minder gierig gaan doen.

  4.   
    desxeon's avatar

    Nu moet een bedrijfje EA overkopen en het helemaal naar de klote helpen, dat wil iedereen toch zo graag?

  5.   
    mmx's avatar

    Als dit waar is is het jammer ze hebben vaak goeie games uitgebracht .

  6.   
    Danielle.k's avatar

    Ik heb zojuist een aandeel gekocht en eis dat er een HD remake komt van de allereerste Command and Conquer 🙂

  7.   
    Battlefield Devil's avatar

    Danielle.k schreef, "Ik heb zojuist een aandeel gekocht en eis dat er een HD remake komt van de allereerste Command and Conquer 🙂 "

    dan koop ik die als eerst en gooi em meteen weg,
    waardeloos idee

  8.   
    xHouse's avatar

    Tijd om daar de CEO uit te kicken en iemand te plaatsen die denkt aan de consument. EA heeft de laatste jaren echt een slechte naam gekregen, terecht. Hopelijk worden ze net zoals vroeger, een top bedrijf! 😀