Mega Man-game in aantocht voor iOS

Veel gamers hebben een zwak voor de klassiekers. De Mega Man-serie behoeft in dit kader natuurlijk geen introductie. Capcom maakt vandaag op de Gamescom bekend dat er, in het kader van het 25 jarige bestaan van de serie, een nieuwe Mega Man-game voor Apple’s iOS op komst is.

Mega Man Xover, zoals de game gaat heten, wijkt qua genre af van eerdere Mega Man-titels. De nieuwste telg uit de reeks wordt namelijk een sociale RPG. De game speelt zich af in Xover World, dat vele bekende locaties uit de franchise zal bevatten. Dr. Wiley zal wederom de rol van grote boosdoener gaan vervullen. Dr. Light en Dr. Cossack slaan de handen ineen om hem tegen te houden en bouwen een robot met unieke krachten. Deze robot zal speelbaar zijn. Daarnaast is het mogelijk om er samen met vrienden op uit te trekken om gevangen genomen helden uit het Mega Man-universum te redden.

Mega Man Xover verschijnt later dit jaar.

  1.   
    firehopper211's avatar

    Klinkt dit niet een beetje als de strategie van ontwikkelaars die er toen mee gekapt of falliet zijn gegaan en dat ze zich zijn gaan focussen op digitale distributie? We moeten maar zien hoe dit er van af hangt.

  2.   
    Fox's avatar

    ”firehopper211″ schreef, "Klinkt dit niet een beetje als de strategie van ontwikkelaars die er toen mee gekapt of falliet zijn gegaan en dat ze zich zijn gaan focussen op digitale distributie? We moeten maar zien hoe dit er van af hangt."

    Iedereen gaat of het downloaden illegaal of heeft het al via een emulator… Dus denk niet dat het heel veel winst gaat geven.