Die Another Day en Licence to Kill vervoegen 007 Legends

Die Another Day en Licence to Kill zijn bevestigd als op de gelijknamige films geïnspireerde missies die hun opwachting zullen maken in 007 Legends. In de game zal James Bond een verhaallijn doorlopen die vijf klassieke films aan elkaar koppelt. Het nieuwe Skyfall zal na de release toegevoegd worden als DLC.

Toby Stephens zal zijn rol als slechterik Gustav Graves hernemen voor Die Another Day, net als Bond girl Carey Lowell uit Licence to Kill. Moonraker en On Her Majesty’s Secret Service waren reeds eerder bekendgemaakt, dat betekent dat er nog één missie geheim blijft. Heeft er iemand een voorkeur voor Goldfinger?

  1.   
    MisterMDW's avatar

    Oke nu begint mijn interesse wel meer te komen ! 🙂 Die another day vond ik wel een cool verhaal hebben voor een videogame en Licence to kill is gewoon een van de beste bond films in mijn ogen doordat het verhaal buiten mi6 afspeelt 😛 En jaaaa ik hoop dat goldfinger de laatste is 😳

  2.   
    Remco_MUFC's avatar

    Tommorrow Never Dies & The world is not enough. zijn 2 die er echt bij horen.

  3.   
    Coldkiller_NL's avatar

    Jammer dat het spel niet uitkomt, als James Bond fan had ik het wel graag willen spelen 🙁

  4.   
    jamrex007's avatar

    Ik heb liever From Russia With Love, maar omdat die spel al een keer in 2005 is gemaakt denk ik dat Goldfinger wat meer kans krijgt.

    Die Another Day vind ik nou niet echt een legend beetje vergezocht met ontzichtbare auto hopelijk halen ze dat uit de game Misschien was The World is Not Enough een betere geweest. maarja ook bij die werd er in 1999 een game gemaakt dus blijft er niet veel keus over.