Wii U-aankondigingen zijn in aantocht

Nintendo staat te trappelen om dit najaar vele huiskamers te veroveren met de Wii U, maar op het vlak van aankondigingen rond nieuwe games blijft het voorlopig verdacht stil op Gamescom. Daar zit uiteraard een reden achter. Veel Oosterse uitgevers hebben nog weinig tot niks laten zien voor de Wii U, maar daar komt binnenkort verandering in.

Nintendo geeft in september een persconferentie die volledig in het teken zal staan van het nieuwe systeem. Op dat evenement zullen uitgevers als Capcom, Tecmo Koei en Square-Enix hun plannen voor Nintendo’s nieuwe console uit de doeken doen. Een versie van Resident Evil 6 voor Wii U of een exclusieve Final Fantasy? Er mag alvast gespeculeerd worden.

  1.   
    RenevdGijp's avatar

    Had lekker de gamescon gepakt, maar ik ben benieuwd. Denk dat ze de nieuwe prijs en release gaan bekendmaken, en dat mij in iedergeval verbazen. Geen idee of ik dit ding nou rond de 300 of 600 euro moet plaatsen.

  2.   
    Sympharion's avatar

    Ik ben benieuwd.
    Nintendo is zo’n beetje de enige oosterse uitgever die titels ervoor heeft laten zien, wat logisch is aangezien de console van Nintendo is.

  3.   
    mmx's avatar

    DOM van Nintendo om niet op de gamescom te verschijnen .

  4.   
    evita's avatar

    Ik denk dat ze dit gaan doen in aanloop naar de tokyo game show. De aziatische markt blijft uiteindelijk toch belangrijker voor hun dan Europa (zie je ook aan het feit dat wij veel games stukken later krijgen)