Starhawk voegt twee nieuwe maps toe via patch 1.03

De ruimteshooter Starhawk, de spirituele opvolger van Warhawk, heeft een patch verkregen en ontwikkelaar Lightbox Interactive licht deze update even uit. In patch 1.03 zitten namelijk twee nieuwe maps en dat is direct de grootste toevoeging.

Tons of new stuff! There is player requested features, increased level-cap, bug-fixes, and of course two brand new FREE maps on the Planet of Cypress!
Deze maps, onder de namen Cypress: Collider en Cypress: Origin zullen volledig gratis worden aangeboden. Er zijn ook andere toevoegingen gedaan, zoals een nieuwe Homeworld gamelobby genaamd ‘Waypoint’, verhoogde level-cap, bug-fixes, prestige levels, voice-chat is verbeterd en de developer heeft ook gewerkt aan team-balancing. De voice-chat heeft tevens een push-to-talk functie gekregen, zodat je spelers niet bij elke zucht en een scheet hoort. Tot slot heeft Starhawk als een van de weinige games hierbij ook als toevoeging gekregen dat je muziek vanuit de XMB kunt afspelen tijdens het spelen van de game.

Lightbox Interactive is echter nog lang niet klaar met Starhawk, want het bedrijf spreekt al van patch 1.04, die ook volledig gratis wordt. Het zal onder andere toevoegen: nieuwe gameplay modi, nieuwe wapens, vijf nieuwe (kleinere) layouts van maps en later zal ‘nog veel meer’ worden onthuld.

Bekijk de volledige lijst van patch 1.03 op de officiële Europese PlayStation blog.

  1.   
    gerbenkees's avatar

    Leuk voor de eigenaaren van het spel 😆

  2.   
    BABI-PANGPANG's avatar

    Oh vet! Zo maar eventjes kijken dan.