Just Add Water toont eerste screenshot Abe’s Oddysee HD

Ontwikkelaar Just Add Water heeft zojuist een eerste screenshot voor de aankomende HD-remake van Oddworld: Abe’s Oddysee vrijgegeven. Het screenshot verscheen vandaag op de officiële Facebook-pagina, genaamd Oddworld Inhabitants.

Het screenshot geeft een aardige eerste indruk van de grafische kwaliteit die de HD-remake van de PlayStation-klassieker uit 1997 herbergt.

Hoewel het duidelijk is dat het om een HD-remake van Oddworld: Abe’s Oddysee gaat, zal de uiteindelijke release een andere naam dragen. Just Add Water geeft jou de kans om met de nieuwe titel op de proppen te komen. Op de Oddworld-website kun je jezelf opgeven voor de wedstrijd en jouw suggestie voor een nieuwe naam achterlaten. Wanneer je als winnaar uit de bus komt, ontvang je een gesigneerde cover art-poster en zal je eigen naam op de eindcredits van de game prijken. Bovendien zal de game jouw winnende inzending als titel dragen. Indien je aan de wedstrijd wilt deelnemen moet je wel opschieten, want de inschrijving sluit morgen.

In september zullen verdere details omtrent Abe’s Oddyssee HD onthuld worden.

  1.   
    Ika Q's avatar

    Deze game ga ik gelijk halen als die uitkomt. Abe’s Oddysee blijft toch ook 1 van de leukste games.